Distribucija promotivnog materijala manifestacije "Hrvatska volontira" 2016.


Kao i svake godine, Hrvatska mreža volonterskih centara je i ovog svibnja pripremila atraktivne promotivne tiskane materijale za sve uključene u manifestaciju "Hrvatska volontira" (plakate, naljepnice i letke).

Svi organizatori volontiranja koji su se prijavili preko naše baze, tiskane promotivne materijale mogu preuzeti od 10. svibnja 2015. u uredima regionalnih i lokalnih volonterskih centara svakim radnim danom od 9 do 16 sati, i/ili u direktnom dogovoru s njima. Kontakte članica Hrvatske mreže volonterskih centara pronađite ovdje

Osim tiskanih materijala, ovdje možete preuzeti vizuale i bannere za internet promociju manifestacije, a na sljedećoj poveznici promotivni spot manifestacije, koje slobodno možete postaviti na svoje mrežne stranice i/ili društvene mreže.

 

Hvala svim organizatorima volontiranja što su prijavili svoje aktivnosti u sklopu manifestacije "Hrvatska volontira" 2016.!

[U slučaju da ste imali poteškoća s prijavom i niste uspjeli prijavili svoje aktivnosti na vrijeme, omogućili smo daljnju prijavu u bazi, ali vas ljubazno molimo da to učinite što prije.]