DSC02136.JPG

Volimo volontiranje u Socijalnoj samoposluzi

Hrvatska volontira 2018

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Koprivnica

Antonija Habajec

0995494911

hrvatski.crveni.kriz1@kc.t-com.hr

Braće Radića 7, 48000 Koprivnica

U Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica je u srijedu, 23. svibnja 2018. godine održana podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u sklopu manifestacije ‘Hrvatska volontira’ koja se održala od 21. do 26. svibnja 2018.

Prilikom podjele su, osim volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera Koprivničko – križevačke županije Rad na dar, bile prisutne i predstavnice Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vanja Glogovac, voditeljica Službe za mlade i volonterstvo te Julijana Kulušić, stručna suradnica u Službi za mlade i volonterstvo. Ujedno su predale i donaciju prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština prikupljenih od zaposlenika Ministarstva. Članice Udruge volontera Podravke Petra Bijač i Ana-Marija Skelin također su sudjelovale i pomogle pakiranjem paketa koji su se djelili korisnicima, a pridružio nam se i Robert Vulić, predsjednik Savjeta za razvoj civilnog društva koprivničko- križevačke županije, a nakon sastanka s ravnateljicom GDCK Koprivnica Adelom Sočev, posjetili su nas i zamjenica koprivničkog gradonačelnika  Melita Samoborec te pročelnik Ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Osim donacije iz Ministarstva primili smo oko 400 kilograma raznih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština koju su prikupili učenici O.Š. Đuro Ester te im ovim putem zahvaljujemo na donaciji.

Svim prisutnima ujedno je predstavljen i EU projekt koji provodimo pod nazivom ‘Volimo volontiranje’ kojem je jedan od ciljeva povećanje broja kvalitetnih volonterskih programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje te unaprijeđenje doprinosa volontiranja u provođenju reformi za društveni i gospodarski rast i demokratski razvoj.

Broj volontera : 9

Početak volontiranja: 23.05.2018. 10:00

Kraj volontiranja : 23.05.2018. 13:00

Vrijeme volontiranja : 10 - 14

Ukupno sati: 18.00

Otvoreno za volontiranje: