senzorika

Pomoć u radu Centra Silver kroz rad s osobama s invaliditetom i psima pomagačima

Hrvatska volontira 2015.

Centar za rehabilitaciju Silver

Zagreb

Alina Grbac

01 2394 463

centar.silver@czrs.hr

Štefanovec 34

U sklopu manifestacije "Hrvatska volontira" kroz tjedan su se u Centru Silver angažirala tri volontera. Još ih se 5 javilo putem kontakt obrasca te su s njima, u skladu s njihovim obavezama, dogovoreni termini volontiranja od 1.6. nadalje.

Od uključenih volontera većina se opredijelila za poslove "Brige i njege pasa" a jedna je volonterka svoje vrijeme provela uz korisnike programa "Poludnevnog boravka" odnosno družeći se i kreirajući aktivnosti za naše korisnike s višestrukim teškoćama.

Dio zainteresiranih za djelatnosti Centra pridružio se i na predavanju gdje smo prezentirali naše programe i objasnili iznimnu važnost volontera za rad Centra. 

 

Plakati i promo materijali istaknuti su na vidljivom mjestu kako bi svi posjetitelji Silvera bili upoznati s održavanjem manifestacije i mogućnostima volontiranja.

 

Broj volontera : 3

Početak volontiranja: 18.05.2015. 08:00

Kraj volontiranja : 23.05.2015. 20:00

Vrijeme volontiranja : u terminu po dogovoru između 8:00 i 20:00

Ukupno sati: 30.00

Otvoreno za volontiranje: Centar Silver kontinuirano, tijekom cijele godine, prima zainteresirane volontere koji su spremni izdvojiti svoje vrijeme i trud. Volonteri moraju biti punoljetne osobe koje su spremne aktivno sudjelovati. Za pojedine volonterske aktivnosti od vas se očekuje redovitost i dugotrajniji angažman. Za dodatne informacije molimo sve zainteresirane za volontiranje da nas kontaktiraju telefonom, putem obrasca na našoj web stranici ili putem maila: navedite vaše ime i prezime, dob, volontersku aktivnost za koju ste zainteresirani i kontakt na koji vam se možemo javiti. Hvala vam!