Priredba

Proljetna priredba

Hrvatska volontira 2019

Društvo Naša djeca Slatina

Slatina

Snježana Pačarić

098435193

dnd.slatina@gmail.com

Šetalište Julija Burgera 5

Tradicionalna „Proljetna priredba“ u organizaciji Društva „Naša djeca“ Slatina okupila je 21.05.2019. u dvorani slatinskog Pučkog otvorenog učilišta i velike i male.

Grad Slatina prošlog tjedna predao je kandidaturu za dobivanje prestižne titule Grad – prijatelj djece, tako da je i na samoj pozornici osim standardnog plakata DND Slatina bio istaknut i plakat s motom u duhu ove kandidature .

Dvorana je bila dupkom ispunjena. Mališani su jedva čekali pokazati svoje točke, veselo izlazivši na pozornicu, a njihovi roditelji, rođaci, djedovi i bake s nestrpljenjem iščekivali nastupe svojih najdražih mališana zabilježivši ih fotoaparatom, kamerom….

Na početku okupljene je pozdravila predsjednica DND-a Snježana Pačarić.

Na Priredbi su sudjelovali Dječji vrtić „Suncokret“Slatina s Područnim odjelom Mikleuš, Dječji vrtić „Zeko“ Slatina, djeca Dječjih kutaka „Veseli sat“Slatina i Josipovo, Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina i Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina i PŠ Josipovo.

Ravnateljice slatinskih vrtića i osnovnih škola Snježana Dupan-Lovrić, Sanela Valpovac, Ksenija Vujanović-Juras i Božica Majhen bodrile su kao i uvijek, s velikim osmjehom na licu, polaznike vrtića i učenike škola kojima su na čelu.

Sasvim tipično za jednu priredbu ovakvoga karaktera izvedene su brojne zanimljive,šarene, razigrane i nadasve vesele točke, u sveukupnom trajanju priredbe od nešto manje od sat vremena kojih je s obzirom na zanimljiv repertoar prošlo u trenu.

Bilo je tu recitacija, pjesmica,plesa, igrokaza, a DV “Suncokret” u suradnji s Udrugom Aum prikazao je i zanimljivu točku s limenim posudama za vrijeme koje bismo da je duže potrajala mogli i meditirati.

Snježana Pačarić, predsjednica DND-a Slatina zahvalila se na kraju priredbe svima koji su se trudili oko priredbe, na uloženom vremenu i trudu i na posljetku samom sudjelovanju na priredbi a onima koji su bili u publici na simboličnim donacijama za ulaznice. Prikupljena sredstva biti će namijenjena radu DND-a Slatina.

 

Broj volontera : 30

Početak volontiranja: 21.05.2019. 18:00

Kraj volontiranja : 21.05.2019. 19:30

Vrijeme volontiranja : 1,5

Ukupno sati: 300.00

Otvoreno za volontiranje: