01.jpg

Smotra volontera

Hrvatska volontira 2019

Volonterski centar KAD BI SVI

Samobor

Vesna Jelincic

0917348756

info@kad-bi-svi.hr

Savke Dabčević Kučar 5

Prva samoborska "Smotra volontera" je zajednički skup petnaestak samoborskih udruga koje u svom radu promoviraju volonterstvo, humanitarni rad i/ili rade s djecom i mladima te brinu o okolišu i udomljuju napuštene životinje.
Manifestacija će se odvijati paralelno na 2 načina:
1. Promocija udruga na štandovima - udruge će predstavljati svoj rad javnosti na štandovima u parku ispred Centra za mlade "Bunker" gdje će svaka udruga osmisliti svoj vlastiti način prezentacije posjetiteljima i jedni drugima.
2. Zabavne igre volonterskih ekipa - od volontera koji su kroz više godina sudjelovali u radu uključenih udruga formirat ćemo nekoliko ekipa koje će se natjecati u zabavnim igrama na otvorenom, za simbolične nagrade.
- Cijeli program pratit će koncert banda Tricikl i nekoliko programskih iznenađenja za posjetitelje događaja
Smotrom volontera želimo pokazati ono što je pojedinačnim akcijama kroz godinu slabije vidljivo, a u stvarnosti ima veliku snagu – to je da u Samoboru veliki broj građana volontira. Ako udruge uspiju okupiti većinu svojih volontera na jedno mjesto iznenadit će brojnost „vojske“ dobrih ljudi koja živi među nama.

Broj volontera : 5

Početak volontiranja: 18.05.2019. 10:00

Kraj volontiranja : 18.05.2019. 15:00

Vrijeme volontiranja : 10-15

Ukupno sati: 25.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivamo sve volontere koji su u bilo kojoj prilici volontirali u Samoboru da se jave nama u Volonterski centar "Kad bi svi..." ili matičnoj udruzi za koju su volontirali kako bismo se dogovorili o sudjelovanju na zabavnim igrama na Smotri volontera. Veselimo se druženju! :)