test

Uređenje dječjeg igrališta i školskog vrta kod Područne škole Krušljevo Selo

Hrvatska volontira 2019

Udruga mladih Feniks

Oroslavje

Elizabeta Škvorčec

098 1811 427

udrugamladihfeniks@gmail.com

Krušljevo selo 112

Udruga mladih Feniks će u suradnji s Lokalnim volonterskim centrom „Orkas“, Osnovnom školom Oroslavje, Volonterskim centrom "Kupa" i INA klubom volontera provesti volontersku akciju. U sklopu volonterske akcije uredit će se dječje igralište i školski vrt kod Područne škole Krušljevo Selo.

Tridesetak volontera će u četvrtak, 23.svibnja od 10:00 sati uređiti dječjeg igrališta i školskog vrta kod Područne škole Krušljevo Selo. U sklopu volonterske akcije bojat će se klupe, golovi, ograda i kante za smeće, posadit će se cvijeće i flanci, pokosit će se i urediti igralište. Na taj način učenicima Područne škole Krušljevo Selo omogućiti ljepši i ugodniji boravak na otvorenom i uživanje u igralištu. 

Cilj volonterske akcije, jest želja da se ovaj prostor učini još ljepšim i ugodnijim za svakodnevni boravak učenika. Također, akcijom će se potaknuti lokalna zajednica, a prvenstveno mladi na volontiranje kao i promocija važnosti suradnje organizacija civilnog društva i lokalnog stanovništva.

Broj volontera : 30

Početak volontiranja: 23.05.2019. 10:00

Kraj volontiranja : 23.05.2019. 16:00

Vrijeme volontiranja : 10-16

Ukupno sati: 90.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivamo sve zainteresirane da se uključe i sudjeluju u volonterskoj akciji koja će se održati u četvrtak, 23. svibnja u 10:00 sati, u sklopu koje će se urediti dječje igralište i školski vrt kod Područne škole Krušljevo Selo.