pjevaonica.jpg

Uređenje prostora za školska događanja

Hrvatska volontira 2019

Deveta gimnazija

Zagreb

Katarina Friščić

013097197

deveta@gimnazija-deveta-zg.skole.hr

Dobojska 12

Deveta ima predivnu prostoriju za razne događaje koju smo djelomično uredili i htjeli bismo ju
dodatno uljepšati farbanjem klupa za sjedenje u žive boje da to zaista bude jedna vedra i vesela
prostorija.
CILJ i OČEKIVANI REZULTATI ove akcije su da kroz zabavno i aktivno druženje obojima klupe i oživimo tu prostoriju da u njoj možemo uživati u raznim događanjima. Glavni cilj nam je od staroga napraviti nešto novo i lijepo, reciklirati stare stvari bez bacanja i tu poruku prenijeti učenicima koji će i sami biti uključeni u aktivnost. Predivna osvježena prostorija za događanja će biti podsjetnik učenicima koliko malo volje i truda može učiniti naše okruženje ljepšim i boljim mjestom. Možda jednoga dana i netko od njih bude volonter koji će svojim angažmanom biti primjer učenicima neke druge škole.

Naši učenici volonteri će s bojanjem krenuti već 18. svibnja povodom Dana otvorenih vrata škole i nastavit će 22. svibnja s ostalim volonterima.

Broj volontera : 10

Početak volontiranja: 22.05.2019. 09:00

Kraj volontiranja : 22.05.2019. 16:00

Vrijeme volontiranja : 09-16 sati

Ukupno sati: 30.00

Otvoreno za volontiranje: Dragi volonteri, Pozivamo vas da nam se pridružite u uređivanju naše škole, 22. svibnja 2018. godine, s početkom u 9 sati, da kroz zabavno i aktivno druženje osvježimo naš prostor za razna događanja. Glavni cilj nam je od staroga napraviti nešto novo i lijepo, reciklirati stare stvari bez bacanja i tu poruku prenijeti učenicima koji će i sami biti uključeni u aktivnost. Možda po uzoru na vas, jednoga dana i netko od naših učenika bude volonter koji će svojim angažmanom biti primjer učenicima neke druge škole.