LOGO

Oslikavanje Savjetovališta za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji Ženske grupe Karlovac "Korak"

Hrvatska volontira 2019

Ženska grupa Karlovac Korak

Karlovac

Sandra Turkanović

091 617 2820

info.korak@gmail.com

Vladka Mačeka 6

OSLIKAVANJE SAVJETOVALIŠTA ZA ŽENE I DJECU ŽRTVE NASILJA U OBITELJI

ŽENSKE GRUPE KARLOVAC "KORAK"

Veseli nas što smo i ove godine sudjelovali u manifestaciji Hrvatska volontira. Ovaj puta odlučili smo našem Savjetovalištu za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji dati novi izgled i oslikati motiv šume. Cilj nam je bio oplemeniti prostor i učiniti ga mjestom na kojem će se naše korisnice i korisnici osjećati opušteno, ugodno i sigurno. S obzirom da prevladava zelena boja koja djeluje veoma opuštajuće na ljude, sigurni smo da će se naši korisnici osjećati puno ugodnije.

Prostor su oslikale dvije volonterke. Jedna je članica Udruge likovnih autora Karlovac (ULAK), a druga se bavi umjetnošću u slobodno vrijeme. Kroz tri dana, koliko traje manifestacija, naše volonterke su odradile ukupno 27 sati, a rezultat je i više nego zadovoljavajući.

Zahvalni smo našim volonterkama koje su nam prostor učinile ugodnim, a sigurni smo i da će naši korisnici prepoznati njihov trud te će se puno bolje osjećati dok borave u našem prostoru. Zasigurno ćemo i iduće godine sudjelovati u ovoj manifestaciji te već smišljamo nove ideje.

Broj volontera : 2

Početak volontiranja: 23.05.2019. 16:00

Kraj volontiranja : 25.05.2019. 19:00

Vrijeme volontiranja : 16:00 - 19:00

Ukupno sati: 27.00

Otvoreno za volontiranje: