IMG_1838.JPG

Priprema i humanitarno prodajna akcija - Strossmayerov park (Đardin) u Splitu 2019.

Hrvatska volontira 2019

Osnovna škola Grohote

Grohote

Dragana Đurić, Emira Vidan, Tanja Kardum, Bruna Ovčar

0996078111

ured@os-grohote-solta.skole.hr

Podkuća 28, Grohote

U subotu, 25.5.2019., OŠ Grohote sudjelovala je na 22. Danima volonterskog rada, a u sklopu manifestacije Hrvatska volontira 2019.

Ovogodišnja aktivnost provedena je kao humanitarno-prodajna akcija u Strossmayerovom parku (Đardinu) u Splitu, u vremenu od 9 do 13 h te kroz sudjelovanje u kulturno-zabavnom programu manifestacije.

U vremenu od 9 do 13 h. prodajom svojih proizvoda nastalih u projektu Ekoškole naši učenici, učitelji, suradnici, donatori i roditelji pomogli su rad Udruge za sindrom Down-21.

OŠ Grohote, jedinu osnovnu školu naše županije na ovom događanju, predstavili su učenici volonteri Nika Jakupčević, Lana Gvozdenović, Petra Jakupčević, Marijeta Cecić i Lina Blagaić uz voditeljicu Emiru Vidan.  

Uz ovogodišnji slogan manifestacije Hrvatska volontira 2019!: „Volontiramo = gradimo zajednicu u kakvoj želimo živjeti“ OŠ Grohote posebno zahvaljuje roditeljima i donatorima koji su se uključili u humanitarnu akciju te donacijom svojih proizvoda dodatno obogatili ponudu štanda naše škole: OPG Frane Novaković, OPG Mirela i Vice Cecić, OPG Kalebić Jakupčević, OPG Tvrdić, OPG obitelj Elezović i Obitelj Begović. Zahvaljujemo Ini i Brunu Paviću na donaciji sadnice masline za šklolski vrt.

U kulturno-zabavnom programu, uz brojne udruge i javne institucije, sudjelovali su i članovi instrumentalne skupine OŠ Grohote - Toni Kalebić, Nikola Bezić, Jagoda Begović, Josipa Blagaić, Lucija Dumanić, Manuela Begović i Dominik Bezić s voditeljicom Majom Blagaić.

Broj volontera : 32

Početak volontiranja: 20.05.2019. 08:00

Kraj volontiranja : 25.05.2019. 13:00

Vrijeme volontiranja : 8-15

Ukupno sati: 290.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivaju se svi zainteresirani poslovni subjekti, OPG-ovi i roditelji učenika OŠ Grohote da svojim sudjelovanjem podrže volonterske i humanitarne aktivnosti škole. Odazvati se možete na dva načina: - doniranjem svojih proizvoda koji će se prodavati na šoltanskom štandu OŠ Grohote ili izravnim uključenjem u školske radionice na kojima se izrađuju proizvodi za prodaju u razdoblju koje je navedeno.