IMG_5106.jpg

Kad ima volje ima i načina

Hrvatska volontira 2019

Škola za medicinske sestre Vrapče

Zagreb

Mirjana Kozina

095 904 1234

mirjana.kozina@skole.hr

Bolnička cesta 32

Volonteri izrađuju stol, klupe, mali začinski vrt i panoe sa afirmativnim porukama od paleta na terasi škole.

Kako u školi ne postoji kantina ili drugi prostor za boravak učenika u vremenu između nastave i vježbi ili tijekom odmora, postoji potreba za mjestom na kojem se može sjesti i pojesti lagani obrok pripremljen kod kuće ili kupljen u trgovini. U velikoj otvorenoj terasi vidimo potencijal za postavljanje par stolova i klupa uz mali vertikalni začinski vrt i poticajne poruke na zidovima.

Cilj nam je potaknuti razvoj kreativnosti i poduzetništva kod učenika uz razvoj pozitivnog stvaralačkog i učinkovitog sudjelovanja u životu škole i zajednice u kojoj žive, steći vještine suradnje s drugima u postizanju zajedničkih ciljeva, usvojiti zdrav način života i razumjeti kako prehrana i tjelesna pokretljivost i odluke o vlastitom ponašanju utječu na sve segmente zdravlja.

 

Broj volontera : 20

Početak volontiranja: 23.05.2019. 16:00

Kraj volontiranja : 23.05.2019. 20:00

Vrijeme volontiranja : 16 - 20

Ukupno sati: 100.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivamo sve koji se vole družiti, volontirati, sve koji imaju volje da nam pomognu u načinu uređenja terase za trenutke kratkog predaha učenika između vježbi i nastave. Spoj znanja, vještina, pozitivnih stajališta i sjećanja na "školsko doba" Očekujemo oko 10 vanjskih volontera