Foto_3.JPG

DRUŽENJE I IGRANJE DRUŠTVENIH IGARA S KORISNICIMA DOMA ZA DJECU VRBINA U SISKU

Hrvatska volontira 2019

Agencija lokalne demokracije Sisak

Sisak

Paula Raužan, predsjednica

044 521 227

vcs@lda-sisak.hr

S. i A. Radića 2a, 44000 Sisak

Dana 23. svibnja 2019. u sklopu nacionalne manifestacije "Hrvatska volontira" u Dječjem domu Vrbina u Sisku održana je volonterska akcija druženja i igranja društvenih igara s korisnicima Doma u organizaciji Agencije lokalne demokracije Sisak.

U volonterskoj akciji sudjelovalo je ukupno 11 volontera Agencije lokalne demokracije Sisak i Udruge za promicanje inkluzije Sisak koji su s korisnicima zaigrali popularne društvene igre poput "Čovječe ne ljuti se", "Memory", "Riječ na riječ" i dr. Između ostalog neke od ekipa su kartale, igrale stolni tenis i nogomet. U pravom natjecateljskom i sportskom duhu svi su ostvarili odlične rezultate i pritom se zabavili.

Ovim putem posebnu zahvalu želimo iskazati ravnateljici Dječjeg doma Vrbina Đurđici Pavešić - Herkov te odgajateljici Ivoni Hodak koje su nam pomogle pri pripremi i organizaciji volonterske akcije kao i svim volonterima i predstavnicima Udruge za promicanje inkluzije, a to su: Bella Lekanić, Antonio Drašković, Ines Sedić, Ruža Cvijanović, Josip Pezić, Ivan Golubić, Mato Slipčević, Valentin Barišić, Ivan Tomić, Franjo Somborac i Josip Domšić.

Ova volonterska akcija također je provedena u okviru projekta "Na valovima volonterstva - infrastruktura za snažne i povezane zajednice" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Broj volontera : 11

Početak volontiranja: 23.05.2019. 17:00

Kraj volontiranja : 23.05.2019. 19:00

Vrijeme volontiranja : 17:00 - 19:00

Ukupno sati: 33.00

Otvoreno za volontiranje: