test

Uređenje savjetovališta i kluba za zapošljavanje mladih

Hrvatska volontira 2019

Ambidekster klub

Zagreb

Tatjana Brus, Martina Šimunić

099/ 45 75 444

info@ambidekster.hr

Avenija Dubrava 238

Planirano je uređenje prostora  Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj,  „SPIRIT“ te Kluba za zapošljavanje „Korak dalje“ na adresi Avenija Dubrava 238 (zagrebačka Dubrava).

Potrebno je napraviti pripremne  radove, ličilačke radove – obojati zidove, obojati namještaj te posložiti namještaj i predmete u prostoru. Prostor je o namijenjen za korištenje djeci i mladima koji koriste prostor  te su dobrodošle sve kreativne ideje koje mogu pridonijeti da se djeca i mladi  ugodno i motivirano osjećaju u prostoru!

Broj volontera : 6

Početak volontiranja: 27.05.2019. 10:00

Kraj volontiranja : 27.05.2019. 14:00

Vrijeme volontiranja : 10-14

Ukupno sati: 24.00

Otvoreno za volontiranje: Dragi volonteri! Pozivamo vas da nam se pridružite u volonterskoj akciji uređenja prostora udruge Ambidekster klub ukoliko želite svoje slobodno vrijeme provesti u radnim akcijama koje će osigurati siguran i udoban prostor za mlade s istočnog dijela grada Zagreba. Potrebni su nam motivirani ljudi koji su spremni odvojiti nekoliko sati kako bi zajednički uredili, obojali i ukrasili novi prostor koji će koristiti djeca i mladi u obliku savjetovališta te kluba za zapošljavanje.