IMG_4568.JPG

SUNČAN DAN - Nakon kiše dolazi Sunce

Hrvatska volontira 2019

Udruga osoba s invaliditetom SUNCE

Makarska

Ramona Tarćuki

0911672866

sunceudruga@gmail.com

Marka Marulića 5

I ove godine uključili smo se u aktivnosti "Hrvatska volontira". Volontersku akciju čiščenja i uređenja prostorija naše udruge na adresi Marka Marulića 5, Makarska planiranu za 22. svibnja zbog vremenskih neprilika, velikih kiša, smo morali odgoditi te je održana 29. svibnja.

Ove godine su nam se pridružili i zaposlenici tvrtke Kingtrade d.o.o. iz Makarske.

Prostorije u kojima djeluje naša udruga su zbog lošeg stanja krova, uslijed velikih kiša poplavile i napravljena je velika šteta, uništen je plafon, parket, namještaj, sredstva za rad naših terapeuta idr.

Krov se popravio te smo zajedničkim snagama sa zaposlenicima Kingtradea, majstorima volonterima, volonterima iz projekta Sportski InPuls i našim redovnim volonterima očistili prostorije, uklonili namještaj koji je stradao uslijed poplave, montirali novi, dezinficirali prostorije u kojima se održavaju terapijske usluge i uredili prostorije u kojima djeluje ured udruge. 

Uz njihovu pomoć ubrzali smo povratak u naše rostorije na radost naših članova, korisnika terapijskih usluga i zaposlenika udruge.

 

Broj volontera : 12

Početak volontiranja: 22.05.2019. 16:00

Kraj volontiranja : 22.05.2019. 19:00

Vrijeme volontiranja : 15-19

Ukupno sati: 48.00

Otvoreno za volontiranje: Zainteresirani smo za volontere koji su spretni za zanatske radove (montaža, demontaža, bojanje...)