IMG_7973.JPG

MOST - Mladi osjećaju starije

Hrvatska volontira 2015.

Udruga ZUM

Pula (Pola)

Vlasta Vujačić

099 252 94 88

info@mladipula.org

Krležina ulica 33

Aktivnost MOST - mladi osjećaju starije trajala je dva dana a predstavljala je druženje korisnika Doma za starije i nemoćne Alfredo Štiglić iz Pule i volontere Centra za mlade Pula. Prvi su dan volonteri sa korisnicima Doma igrali boće i kuglali se a drugi dan su proveli u druženju uz društvene igre.  Ukupno smo imali devet volontera od kojih je dvoje sudjelovalo u oba dana druženja.

Druženje je proteklo u ugodnom ozračju na zadovoljstvo korisnika Doma i volontera uz dogovor da i u ljetnim mjesecima dođemo i ponovimo slične aktivnosti. Jedna je volonterka tom prilikom dogovorila dugoročno volontiranje u Domu, na način da će osmisliti i voditi dramske radionice za korisnike Doma.

Broj volontera : 9

Početak volontiranja: 18.05.2015. 10:34

Kraj volontiranja : 20.05.2015. 10:34

Vrijeme volontiranja : 9-12

Ukupno sati: 36.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivaju se mladi da odvoje malo vremena, 18. i 19. svibnja, u jutarnjim terminima kada ćemo igrati boće i društvene igre (trešete, briškulu, šah, domino, čovječe ne ljuti se! i drugo) sa korisnicima Doma za starije i nemoćne "Alfredo Štiglić". Osim toga, pozivaju se i oni zainteresirani mladi s afinitetima prema medijskom izvještaju, da pomognu u medijskom izvještavanju.