RajnaPhotography_3990111.jpeg

POMOZIMO ZAJEDNO - Budi tu, jer trebam te!

Hrvatska volontira 2019

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać

Zagreb

Marija Soldo

099 5533 111

info@humh.hr

Lašćinska cesta 94

Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkać" je organizirala aktivnost Pomozimo zajedno - Budi tu, jer trebam te! u sklopu koje su djelatnice Hrvatske matice iseljenika i bogoslovi Hercegovačke franjevačke provincije došli posjetiti smještajne kapacitete na adresi Lašćinska cesta 94 i provesti vrijeme s korisnicima pomoći iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji se u Zagrebu nalaze zbog liječenja.

Djelatnice Hrvatske matice iseljenika su pripremile večeru za sve korisnike pomoći, nakon čega je uslijedila molitva i duhovna okrepa koju su predvodili bogoslovi Hercegovačke franjevačke provincije. Korisnici pomoći su posebno uživali u njihovoj izvedbi, uz zvuke gitare, svima dobro znanih duhovnih skladbi kao što su Krist na žalu, Duga cesta i druge. 

Korisnici pomoći su proveli ugodno druženje i razgovor s volonterima i predstavnicima Udruga pri čemu su nakratko uspjeli zaboraviti svoje brige i opustiti se uz smijeh i pjesmu. 

Trenutak koji će svima ostati u pamćenju, zbog lavine smijeha i radosti, je svakako proces pripreme za snimanje kratkog videa za potrebe kratkog dokumentarnog filma za manifestaciju "Hrvatska volontira". 

 

Broj volontera : 15

Početak volontiranja: 21.05.2019. 17:00

Kraj volontiranja : 21.05.2019. 22:00

Vrijeme volontiranja : 17-22

Ukupno sati: 75.00

Otvoreno za volontiranje: