IMG_1960.jpg

JAVNA AKCIJA - PODJELA LETAKA U SKLOPU PROJEKTA "MLADI KAO POKRETAČI DRUŠTVENIH PROMJENA"

Hrvatska volontira 2019

Udruga Zora

Čakovec

Vinko Okreša

040/395-344

zora@udrugazora.hr

Trg Republike Čakovec

Javna akcija podjele edukativnih letaka održana je u subotu na Trgu Republike Čakovec u suradnji sa Savjetom mladih Međimurske županije, u vrijeme kada se održavao i Sajam cvijeća, jagoda i tradicije pa je atmosfera u gradu bila prilično vesela i pozitivna. Kod našeg štanda kod Međimurke, mladi i građani su mogli dobiti informacije o aktivnostima projekta “Mladi kao pokretači društvenih promjena”, uzeti svoj primjerak edukativnog letka o aktivizmu i volonterstvu, dijelili smo i bedževe s logotipom projekta, a mogli su se fotografirati s jednim od 3 Instagram okvira. Okvirima smo obuhvatili 3 važna zaključka s Istraživanja o potrebama i problemima mladih koje smo proveli početkom godine pa su fotografijom mogli dati podršku mladima i promjenama u društvu, promovirati volonterstvo ili naznačiti da je mladima potrebna pomoć prilikom profesionalnog usmjeravanja.

Osim aktivnosti kod našeg štanda, diljem grada su naši volonteri dijelili edukativne letke “Uključi se, pokreni se!” mladima kako bi ih informirali koje su mogućnosti za volontere, kako se aktivirati, postati vršnjački edukator i zašto je važno volontirati. U ovu javnu akciju uključilo se čak 11 volontera koji su informirali 700 mladih. Letak “Uključi se, pokreni se!” možeš i ti pronaći na ovoj poveznici

Broj volontera : 11

Početak volontiranja: 25.05.2019. 09:00

Kraj volontiranja : 25.05.2019. 12:00

Vrijeme volontiranja : 09-12

Ukupno sati: 33.00

Otvoreno za volontiranje: Dragi volonteri i drage volonterke, tražimo 5 volontera/ki za javnu akciju povodom manifestacije Hrvatska volontira. U subotu, 25.05., Udruga Zora u suradnji sa Savjetom mladih Međimurske županije organizira javnu akciju podjele letaka u sklopu projekta “Mladi kao pokretači društvenih promjena”. Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene. Budi primjer! Budi pokretač! Tražimo 5 volontera/ki koji/e će s nama dijeliti edukativne letke mladima od 09:00 do 12:00 sati na Trgu Republike u Čakovcu. Nije komplicirano, sve što trebaš je dobra volja pomoću koje ćemo informirati mlade o načinima aktivizma i mogućnostima volontiranja. PS. Imamo i Instagram okvir.