WhatsApp

Moja kućica, moja slobodica

Hrvatska volontira 2020

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono

Belišće

Tena Anić

0981764651

tenaanic@gmail.com

Petra Zrinskog 23

Udruga Zvono i Lokalni volonterski centar više od godinu dana rade na uređenju i opremanju novih prostorija. Uz pomoć crowdfunding kampanje prikupili smo dio sredstava za kupovinu i uređenje našeg novog doma, a sada nam je potrebna podrška naših vrijednih volontera u selidbi i završnom uređenju novog prostora. 

Tijekom manifestacije Hrvatska volontira svi zainteresirani volonteri mogu nam pomoći u prijenosu stvari, slaganju, uređenju, opremanju i čišćenju prostora, a u akciju će biti uključeni i naši članovi koji su dio programa inkluzivnog volontiranja. 

U novom prostoru nalazit će se poludnevni boravak za osobe s invaliditetom, ured Lokalnog volonterskog centra, ali i prostor za individualan rad s djecom s teškoćama u razvoju. Kroz svoje programe udruga Zvono radi na promicanju filozofije inkluzije te radi na uključivanju djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s invaldiitetom u život lokalne zajednice. 

U novom prostoru moći ćemo pružati kvalitetnije i sveobuhvatnije usluge, naši će članovi imati mjesto za učenje i druženje, a kvalitatnu podršku moći ćemo pružati i njihovim pomoćnicima u nastavi, osobnim asistentima i članovima obitelji.

Jedva čekamo novi dom! :-) 

Pridružite nam se. 

Broj volontera : 9

Početak volontiranja: 23.09.2020. 08:00

Kraj volontiranja : 24.09.2020. 14:00

Vrijeme volontiranja : 8:00 - 14:00 sati

Ukupno sati: 108.00

Otvoreno za volontiranje: