MicrosoftTeams-image

Kuhajmo zajedno

Hrvatska volontira 2021

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać

Zagreb

Marija Soldo

385 99 553 3111

info@humh.hr

Trg Stjepana Radića

"Kuhajmo zajedno" kulinarska je radionica s korisnicima Humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać" Zagreb koji u Gradu Zagrebu borave na liječenju. Tijekom radionice s korisnicima se razgovara na temu prehrane, educira ih se i potiče da svoje životne navike poboljšaju. 

Osim toga, tijekom radionice se pripremaju određena jela na kreativan način s posebnim naglaskom da su jela prilagođena zdravstvenom stanju korisnika. 

Priključi se ovoj aktivnosti i #pomozimozajedno za zdravlje i zdrave navike naših korisnika. 

Broj volontera : 2

Početak volontiranja: 29.09.2021. 14:00

Kraj volontiranja : 29.09.2021. 18:00

Vrijeme volontiranja : 14-18

Ukupno sati: 4.00

Otvoreno za volontiranje: Dragi volonteri, svi vi koji volite kuhati, zaljubljenici ste u pripremu jela i volite druge iznenaditi pripremajući neko jelo, dobrodošli ste na ovu aktivnost. S korisnicima koji su na liječenju u Gradu Zagrebu održavaju se radionice tijekom kojih ćete biti uključeni u samu organizaciju radionice, pripremu jela, degustaciju i prezenataciju jela. NAPOMENA: s obzirom da se radi o aktivnosti u zatvorenom prostoru te se izravno radi s korisnicima koji su osjetljiva skupina, volonteri prije dolaska trebaju predočiti COVID putovnicu (da su cijepljeni ili da su preboljeli virus u zadnjih 6 mjeseci) #kuhajmozajendo #pomozimozajedno