test

Code Club KARLO

Hrvatska volontira 2022

Udruga informatičara Karlovačke županije

Karlovac

mr.sc. Nada Gogić

0915575417

udrugainformaticarakz@gmail.com

Udruga informatičara Karlovačke županije - informatički kabinet Zajednice tehničke kulture Karlovac, 47000 Karlovac, Maksimilijana Vrhovca 15

Udruga informatičara Karlovačke županije od svog osnutka 1993. godine, kontinuirano tijekom cijele školske godine održavamo radionice za mlade. Tu je cijeli set programa (u skladu s aktualnim kretanjima u ovom području) proljetne, ljetne i zimske škole informatike, namijenjene učenicima osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te njihovim nastavnicima i profesorima. Tijekom cijele godine održavamo radionice robotike; rada s mBotom, te radionice elektronike i programiranja za mlade. Sve radionice za polaznike su besplatne.

Posebno smo ponosni što dio programa odrađuje grupa volontera kojima ovim putem zahvaljujemo. To je rad s najmlađima – djecom od 8-11 godina, koji su uključeni u naš Code Club Karlo, koji djeluje već sedmu godinu za redom i gdje naši volonteri svakog petka (do ove šklske godine svake srijede) sustavno rade s 15-tak polaznika. Naši volonteri su stručnjaci iz različitih područja informacijskih tehnologija. Oni naše polaznike na ležeran način uče osnovama programiranja, izrade igara, korištenja informacijske tehnologije i interneta na siguran način, kao i sprječavanju nasilja na mrežnim stranicama. 

Sve aktivnosti Udruge provodimo u partnerstvu sa Zajednicom tehničke kulture Grada Karlovca i Karlovačke županije, u čijem prostoru će se provesti i ova aktivnost.

Broj volontera : 6

Početak volontiranja: 13.05.2022. 19:00

Kraj volontiranja : 13.05.2022. 21:00

Vrijeme volontiranja : 19,00-21,00 sat

Ukupno sati: 12.00

Otvoreno za volontiranje: