Hrvatska

Sajam razmjene

Hrvatska volontira 2022

Udruga za prirodu okoliš i održivi razvoj Sunce

Split

Lina Vuletić

0918926606

info@sunce-st.org

Obala hrvatskog narodnog preporoda 7, Split

Sajmom razmjene obilježimo manifestaciju Hrvatska volontira!

U petak, 13. svibnja, od 15 do 18 sati Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce organizira Sajam razmjene korištenih predmeta za sve zainteresirane.

Cilj Sajma je besplatna razmjena do 3 očuvana korištena predmeta poput odjeće, igračaka, knjiga, obuće, nakita, ukrasa za druge predmete na Sajmu.

Na ulazu u vrt će svatko morati predati predmete koje je ponio sa sobom na Sajam i zamijeniti ih za isti broj bonova. Za bonove će potom moći zamijeniti isti broj novih predmeta sa Sajma.

Kako bismo doprinijeli smanjenju nastanka otpada i korištenja jednokratnih predmeta, na Sajmu neće biti dostupne nikakve plastične vrećice. Potičemo građane da ponesu vlastite torbe ili platnene višekratne vrećice u koje će spremiti predmete sa razmjene.

Organizatorice Sajma razmjene su naše volonterke Europskih snaga solidarnosti, Olena i Angela koje poručuju: „Iskoristimo proljetno čišćenje kao savršenu priliku za razmjenjivanje svega što nam više ne treba.“

Ovim putem pozivamo sve građane da se uključe u Sajam razmjene i doprinesu obilježavanju ove manifestacije kako bi zajedno podijelili, razmjenili ili poklonili predmete i tako smanjili nastanak otpada!

Naše volonterke će rado s okupljenima prodiskutirati o programu Europskih snaga solidarnosti i kako zainteresirane mlade osobe mogu iskoristiti njegove mogućnosti i besplatno volontirati do 12 mjeseci u bilo kojoj europskoj zemlji po želji. 

Vidimo se!

Broj volontera : 2

Početak volontiranja: 13.05.2022. 15:00

Kraj volontiranja : 13.05.2022. 18:00

Vrijeme volontiranja : 15-18

Ukupno sati: 3.00

Otvoreno za volontiranje: