DSC_0133.JPG

Daj šapu za Centar Silver!

Hrvatska volontira 2016.

Centar za rehabilitaciju Silver

Zagreb

Alina Grbac

01/2394-463

a.grbac@czrs.hr

Štefanovec 34

TJEDAN VOLONTIRANJA 2016 obilježen je u Centru za rehabilitaciju Silver kroz trodnevno volontiranje u ustanovi. 

Desetoro volontera u razdoblju od 16. do 18. svibnja pomagalo je oko pasa, posebno novopridošlih štenaca, radova u vrtu i raznih administrativnih poslova. Osim što su posvetili vrije uložili su mnogo emocija i energije u igru i maženje naših malih štenaca, budućih pasa pomagača. Nisu bježali ni od malo monotonijih uredskih poslova te su strpljivo ispisivali kontaktne liste i pomagali s administracijom. Osim naših redovitih volonterki posjetilo su nas je ovaj tjedan i troje volontera iz inozemstva, i to: Perua, Velike Britanije i Amerike.

Volonteri su ukupno odradili 35 sati volonterskog rada a s većinom je dogovoren nastavak suradnje i daljnje volontiranje s našim psima pomagačima, čemu se izuzetno veselimo.

Broj volontera : 10

Početak volontiranja: 16.05.2016. 09:00

Kraj volontiranja : 18.05.2016. 15:00

Vrijeme volontiranja : 9,00-15,00

Ukupno sati: 35.00

Otvoreno za volontiranje: Centar Silver kontinuirano, tijekom cijele godine, prima zainteresirane volontere koji su spremni izdvojiti svoje vrijeme i trud. Volonteri moraju biti punoljetne osobe koje su spremne aktivno sudjelovati. Za pojedine volonterske aktivnosti od vas se očekuje redovitost i dugotrajniji angažman. Za dodatne informacije molimo sve zainteresirane za volontiranje da nas kontaktiraju telefonom, putem obrasca na našoj web stranici ili putem maila: navedite vaše ime i prezime, dob, volontersku aktivnost za koju ste zainteresirani i kontakt na koji vam se možemo javiti. Hvala vam!