ukrasimo

Ukrasimo naš dom! - kreativna radionica

Hrvatska volontira 2016.

Novi svijet

Sisak

Ines Vuković

044536574

info@novi-svijet.hr

Trg grada Heidenheima 1

Udruga Novi svijet uključila se u manifestaciju Hrvatska volontira organizacijom male kreativne radionice pod nazivom "Ukrasimo naš dom!" u suradnji s institucijom s kojom ostvarujemo dugogodišnju pozitivnu suradnju - Domom za djecu i mlađe punoljetne osobe Vrbina Sisak.
 
Radionicu su koordinirale Karla i Marija Trajanov, naše stalne volonterke, uz asistenciju ostalih volontera koji su posjetili Dječji dom Vrbina. Volonteri su pomogali i prilikom pripreme radionice, kod nabavljanja potrebnog materijala za radionicu.

Kreativna radionica pod nazivom "Ukrasimo naš dom" osišljena je tako da štićenici Doma sami, uz pomoć volontera, izrađuju kućne ukrase i uporabne predmete. Djeca su mogla birati hoće li stare staklenke pretvarati u personalizirane, ukrasne posude za školski pribor ili izrađivati šarene ukrasne kugle od papira. 

Kako se rad približavao kraju, šareni ukrasni predmeti poprimali su i svoje konačne oblike, za koje se nadamo da će dugo vremena ispunjavati njihove prostorije, a osim veselih ukrasa, vjerujemo da će i pozitivna atmosfera koju smo ostavili iza sebe barem na neko vrijeme uljepšati njihovu svakodnevicu.

Broj volontera : 10

Početak volontiranja: 18.05.2016. 17:30

Kraj volontiranja : 18.05.2016. 19:00

Vrijeme volontiranja : 17.30-19.00

Ukupno sati: 30.00

Otvoreno za volontiranje: