DSC06304.JPG

Oslikavanje dječijeg igrališta Borovo Naselje

Hrvatska volontira 2016.

PRONI Centar za socijalno podučavanje

Vukovar

Karolina Šoš Živanović

098/896-892

icm-vu@proni.hr

Vijenac Ruđera Boškovića, gradska četvrt Borovo naselje

Kroz tri dana više od 20 volontera s djelatnicima PRONI Centra okupilo se na dječjem igralištu u Borovu naselju i oslikalo zidove koji okružuju igralište motivima bliskima djeci kao što su cvijeće, bubamare, leptiri i šarene boje te oblaci. Također, između dječjih motiva naslikani su i likovi iz crtanih filmova "Malci" i "Madagaskar" zbog čega su djeca posebno oduševljena.

I djeca su se uključila u akciju tako što su otisnuli dlanove u raznim bojama na zid kojega smo obojali za tu namjenu.

U ovu volontersku akciju uključili su se i zaposlenici tvrtke Transcom WorldWide i pomogli u bojanju likova te će u dogovoru s Vijećem za prevenciju sufinancirati kupnju velikog tobogana.

Hvala od srca svim volonterima i volonterkama bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, kao i bez njihovih 237 volonterskih sati uloženih u ovu akciju <3

Također, hvala i roditeljima i djedovima i bakama koji su nas podržavali ova tri dana i pokazali zadovoljstvo našom akcijom te nam dali prijedloge za daljnje poboljšanje igrališta.

Više fotografija možete pronaći na Facebook stranici Info centra za mlade Vukovar gdje nam se također možete javiti ukoliko se želite uključiti u volonterski tim.

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i grada Vukovara.

Broj volontera : 25

Početak volontiranja: 16.05.2016. 10:00

Kraj volontiranja : 18.05.2016. 16:00

Vrijeme volontiranja : 10:00 - 16:00

Ukupno sati: 237.00

Otvoreno za volontiranje: