DUDU.jpg

Druženje je radost!

Hrvatska volontira 2016.

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb Klub osoba s invaliditetom volontera Crvenog križa Daj 7

Zagreb

Svjetlana Kopčinović

0992119200

svjetlana.kopcinovic@ckzg.hr

Milovana Gavazzija 26, Zagreb - Dubrava

Klub osoba s invaliditetom volontera Gradskog društva Crvenog križa Zagreb „Daj 7!“ okuplja osobe s invaliditetom (i bez invaliditeta) te kroz njihov volonterski angažman promovira osobe s invaliditetom kao aktivne sudionike života u zajednici koji svojim znanjima, vještinama i dobrovoljnim radom mogu doprinositi  razvoju i dobrobiti zajednice i razvoju volonterizma.

U sklopu akcije "Hrvatska volontira 2016." članovi Kluba organizirali su druženje s korisnicima Doma za starije i nemoćne "Dubrava" (Zagreb) da bi im uljepšali slobodno vrijeme, što je naišlo na radost i pozitivne reakcije korisnika Doma.  Akcija je održana 20. svibnja od 9:00 do 11:00 sati, a sudjelovalo je 11 volontera.

Uz kolače koje su volonteri pripremili i donijeli i dvosatno opušteno i zabavno druženje, ova akcija urodila je dogovorom o trajnim i kontinuiranim volonterskim  aktivnostima članova Kluba u Domu i to, osim u aktivnostima organizacije slobodnog vremena, i u organizaciji i provedbi kreativnih i rekreativnih aktivnosti s korisnicima, a provedba kojih će započeti već od početka lipnja ove godine.

Za Klub "Daj 7!":
Svjetlana Kopčinović, mag.rehab.educ.

Broj volontera : 11

Početak volontiranja: 20.05.2016. 10:00

Kraj volontiranja : 20.05.2016. 12:00

Vrijeme volontiranja : 2

Ukupno sati: 22.00

Otvoreno za volontiranje: Volonteri mogu biti punoljetne osobe s invaliditetom koje su voljne odvojiti dio svojeg vremena za ovu i druge akcije Kluba (prema individualnom dogovoru).