test

KVALITETA ŽIVLJENJA STARIJIH OSOBA

Hrvatska volontira 2016.

Humanitarna udruga Zlatna generacija

Pula (Pola)

Anamarija Grobiša

099 42 49 470

zlatnageneracija@gmail.com

Piranesijev prilaz 26

Na podrucju Pule organiziramo pomoc i asistenciju osobama u trecoj zivotnoj dobi,  ZIVOT U MOM DOMU I- IZVAN NJEGA. CILJ pograma je zadovoljenje potreba,  socijalizacija i omogucavanje dostojanstvenijeg zivljenja u vlastitom domu starijih osoba s podrucja Pule poboljsanjem neinstitucionalnih oblika potpore.

Pomoć se sastoji od odlaska volontera na teren do mjesta boravišta starije osobe,  kupnji lijekova, kupnji  namirnica , pripremi jednostavnog obroka, po potrebi počistiti stambeni prostor korisnika.

 

INFO DANI, UTORAK 17.5.2016 i PETAK 20.5.2016 u vremenu od 10:00 do 12:00 u prostorijama MJESNOG ODBORA VIDIKOVAC, na adresi Voltičeva 1, gdje vas pozivamo da nas posjetite kako bi se informirali o našim uslugama koje pružamo osobama starije životne dobi, također, ukoliko imate bilo kakav problem možete nam se javiti kako bi vam pomogli,.
Veselimo se vašem dolasku!

Broj volontera : 9

Početak volontiranja: 16.05.2016. 09:12

Kraj volontiranja : 21.05.2016. 09:12

Vrijeme volontiranja : 13-15

Ukupno sati: 112.00

Otvoreno za volontiranje: POZIVAMO sve zainteresirane, koji imaju humani osjecaj, sluh, strpljenje, komunikativnost, odgovornost, diskretnost, spretnost,urednost, točnost, dobro zdravstveno stanje, ljubaznost do starijih osoba, koji zive u Puli, i njezinoj okolici, da se kao VOLONTERI 2 - 4 sata u tjednu, pridruze u nasu Udrugu na mjesto ASISTENTA/ICE ZA STARIJE OSOBE Pomoć se sastoji od odlaska volontera na teren do mjesta boravišta starije osobe , razgovora sa starijom osobom, kupnji lijekova, kupnji namirnica , pripremi jednostavnog obroka, prijevoz do liječnika po potrebi, počistiti stambeni prostor korisnika. Potrebne vještine: Komunikativnost, empatičnost, ljubaznost, odgovornost, diskretnost, spretnost, urednost, točnost, dobro zdravstveno stanje Posebni zahtjevi: Vozačka dozvola B kategorije Komentar : Rad na terenu s korisnicima vrlo je korisno i učinkovito. Volonteri imaju široko područje djelovanja, tako da mogu biti iz samog Grada Pule ali isto tako iz okolnih općina, podrucje Istarske Zupanije. PRIDRUZITE SE! tel.: 0994249470 zlatnageneracija@gmail.com