hrvatski

Uređenje okoliša Hrvatskog doma

Hrvatska volontira 2016.

Savez udruga Kaoperativa

Karlovac

Domagoj Šavor

0916145880

kaoperativa@gmail.com

Kurelčeva 4

U akciji je sudjelovalo 20 volontera/ki koji/e su uređivali okoliš Hrvatskog doma. Počišćeni su prolazi s obje strane zgrade, prekrečeni su grafiti s govorom mržnje odn. neprimjernim porukama , a dio zidova je uređen novim streetart uradcima karlovačkih umjetnika.

Volonteri su do paleta izradili sjedalice (klupe) koje se mogu koristit u unutarnjim prostorijama za vrijeme evenata odn. ispred prostora za odmor, događanja na otvorenom i druženje.

Programu su pomogle tvrtke Čistoća d.o.o. (kontejner za smeće), PPK Karlovac (hrana za sudionike - zimske kobase i parizer ), Amicus Felix j.d.o.o. (hrana za sudionike - grah) i tvrtka Ana-A (boje i lakovi).

 

Broj volontera : 20

Početak volontiranja: 19.05.2016. 10:00

Kraj volontiranja : 19.05.2016. 17:00

Vrijeme volontiranja : 10-17

Ukupno sati: 111.00

Otvoreno za volontiranje: Sjećate li se male scene ili su vam pričali kako je tamo nekad bilo?! Mala scena i Hrvatski dom nezaobilazno su bilo mjesto u odrastanju velikog broja Karlovčana tijekom gotovo 100 godina. Nakon godina stanke vjerujemo da kreće novo razdoblje u radu ovog kultnog mjesta, budućem centru kulturnih i društvenih događanja u gradu. Ponesite (ukoliko posjedujete) zaštitne rukavice, alat (čekić, ubodna pila / cirkular, kliješta za čavle, akumulatorske odvijače i sl.) i pridružite nam se!