biciklom

Biciklom na posao

Hrvatska volontira 2016.

Sindikat biciklista

Zagreb

Bernardica Stipić

0915778773

info@sindikatbiciklista.hr

Ribnjak 3

Udruga Sindikat biciklista u razdoblju od 9. svibnja do 2. lipnja 2016. godine poziva sve zaposlene da ovoga proljeća svoj automobil ostave u garaži i do posla dojure na biciklu.

Glavni cilj projekta "Biciklom na posao" je postizanje energetske učinkovitosti u prometu prijelazom što većeg dijela putovanja osobnim automobilima i javnim prijevozom na bicikle, što će tvrtkama pomoći u njihovom društvenom odgovornom poslovanju očuvajući okoliš prema zajednici nižom emisijom CO2  i brigom za zaposlenike pazeći na njihovo zdravlje da koriste dnevno preporučenu tjelesnu aktivnost.

Sindikat biciklista organizira radne sastanke na kojima sudjeluju volonteri udruge kako bi se uspješno provela kampanja. Uz volontere, u kampanji sudjeluju i zaposlenici Udruge. Kampanja se nastavlja u rujnu tako da još nije kasno da nam se pridružiš kao volonter :)

Broj volontera : 10

Početak volontiranja: 16.05.2016. 09:00

Kraj volontiranja : 21.05.2016. 19:00

Vrijeme volontiranja : 17-19

Ukupno sati: 100.00

Otvoreno za volontiranje: Osim u ovom projektu, volonteri se mogu uključiti i u druge aktivnosti udruge. Javite se na mail: volonteri@sindikatbiciklista.hr ako želite volontirati na Pedalafestu 2016 (2.-4.lipnja); na mail edu@sindikatbiciklista.hr ako vas zanimaju edukativne kampanje, tečajevi i predavanja za sve uzraste, a na mail infra@sindikatbiciklista.hr ako vas žulja neki rinzol, nepovezana staza ili opći manjak planskog pristupa u izgradnji staza i želite svoje vještine i upornost uložiti da se to promijeni.