sl1.png

Pripremi teren za Centar Hellen Keller!

Hrvatska volontira 2017

Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir

Zagreb

Ivana Zima

0913821921

volonter@dodir.hr

Jarunska 5, Zagreb

Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir započinje gradnju Europskog centra Helen Keller, centra za edukaciju, rehabilitaciju i radnu terapiju osoba s gluhosljepoćom.
Teren na kojem će se graditi Centar zarastao je i nepristupačan pa će zadatak volontera biti pokositi ga i očistiti prije početka gradnje.
Akciji volontera pridružit će se i gluhoslijepe osobe sa svojim prevoditeljima, volonterima Saveza Dodir, pa će nakon završetka akcije biti prilike i za zajedničko druženje volontera i gluhoslijepih osoba te kratku radionicu o znakovnom jeziku i ostalim načinima komunikacije gluhoslijepih osoba kako bi volonteri stekli iskustvo komunikacije i dobili osnovne informacije o znakovnom jeziku. 

Broj volontera : 25

Početak volontiranja: 23.05.2017. 10:00

Kraj volontiranja : 23.05.2017. 16:00

Vrijeme volontiranja : 10-16

Ukupno sati: 150.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivamo sve zainteresirane volontere da se pridruže akciji čišćenja i uređenja terena za gradnju Europskog centra Helen Keller u kojem će gluhoslijepe osobe iz cijele Hrvatske ali i susjednih zemalja moći dobiti stručnu i kvalitetnu podršku kroz programe za edukaciju, rehabilitaciju i radnu terapiju. Također pozivamo volontere Saveza Dodir koji pružaju podršku gluhoslijepim osobama da nam se pridruže u akciji kako bi gluhoslijepe osobe mogle sudjelovati u druženju s ostalim volonterima. Svi zainteresirani mogu se javiti na mail volonter@dodir.hr