Hrabriše.jpg

[KORPORATIVNO VOLONTIRANJE] Dan obitelji s Hrabrim telefonom

Hrvatska volontira 2017

Hrabri telefon

Zagreb

Vanda Božić

013793000

vanda@hrabritelefon.hr

Đorđićeva 26

Svoj 20. rođendan Hrabri telefon će proslaviti na Bundeku 21. svibnja te tako s djecom i roditeljima obilježiti Dan obitelji. Pripremamo različite zabavne sadržaje za male i velike, a cilj je družiti se, povezati i dobro zabaviti. Aktivnosti su usmjerene na djecu i njihove roditelje kako bi se oni što bolje družili pa ćemo tako igrati veliki memory na travi, izrađivati kreativne uspomene i još puno toga. Kako bismo ovu proslavu što bolje organizirali, potrebna nam je i vaša pomoć!

 

Zašto se uključiti?

Hrabri telefon je nevladina, neprofitna organizacija osnovana 1997. godine. Iako su u svom radu prepoznatljivi po pružanju pomoći i zaštite u slučajevima zlostavljanja i zanemarivanja, Hrabri telefon je mjesto za svu djecu i roditelje kojima je potrebna pomoć i podrška. Udruga trenutno provodi devet programa, a sve aktivnosti su besplatne za korisnike. Uz savjetodavne linije i elektroničko savjetovanje, u Savjetovalištu „Snaga obitelji“ pružaju usluge savjetovanja uživo, a u sklopu programa Dječje kuće Borovje organiziraju preventivne kreativne radionice za djecu te pomoć pri učenju. Hrabri telefon djeluje u području savjetovanja, edukacije i informiranja te je druga udruga po prepoznatljivosti od strane javnosti u Republici Hrvatskoj. Prema neovisnom epidemiološkom istraživanju provedenom u 2012. godini 91,3% djece u Hrvatskoj zna za Hrabri telefon, 8,2% je razmišljalo o tome da nazove Hrabri telefon, a samo 13% djece zna za neku drugu organizaciju za pomoć djeci.

Broj volontera : 10

Početak volontiranja: 21.05.2017. 09:00

Kraj volontiranja : 21.05.2017. 15:00

Vrijeme volontiranja : 9-15

Ukupno sati: 60.00

Otvoreno za volontiranje: Aktivnosti u koje se možete uključiti su: 1. Pomoć u dizajniranju i osmišljavanju promotivnog materijala, 2. Priprema i izrada kreativnog materijala (izrada čestitki za roditelje i djecu, kuhanje plastelina ...), 3. Izrada maskote, 4. Provedba aktivnosti s djecom i roditeljima, Vremenski okvir za sudjelovanje u navedenim aktivnostima: 24.4-15.5. (Uz izuzetak Dana za obitelj koji se provodi 21.5).