struca

Uređenje utočišta za životinje u Centru "Key"

Hrvatska volontira 2017

Centar za zaštitu životinja i prirode Key

Popovača

Mariana Vidmar

097 6357 657

info@centarzp.org

Popovača

U Centru za zaštitu životinja i prirode „Key“ trenutno radimo na izgradnji te pokretanju utočišta za životinje.

Za pokretanje utočišta potrebna nam je pomoć pri uređenju terena, izradi nastambi za životinje, postavljanja ograda, te prenamjenu i uređenje postojećih objekata kako bi postali novi objekti za prihvat životinja.

Trenutno u Centru imamo kapacitete za smještaj pasa i mačaka, no želimo to proširiti kako bismo mogli pružiti siguran dom i utočište i drugim vrstama poput pataka, kokoši, kunića...

Više informacija o Centru „Key“, kao i dosadašnje aktivnosti možete pronaći na stranici www.centarzp.org i na www.facebook.com/czzzp

Centar „Key“ smješten je nedaleko od Siska, a u mogućnosti smo organizirati prijevoz za volontere iz Zagreba.  U planu su cjelodnevne volonterske aktivnosti, s polaskom iz Zagreba u jutarnjim satima, te povratkom predvečer.  Ukoliko ste u mogućnosti sami organizirati prijevoz, molimo da to naglasite prilikom prijave (Centar „Key“ pokriva troškove puta).

Također, za sve volontere osiguran je ručak i osvježenje :)

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju putem maila ili facebooka!

 

Broj volontera : 10

Početak volontiranja: 22.05.2017. 10:00

Kraj volontiranja : 27.05.2017. 18:00

Vrijeme volontiranja : 10-18

Ukupno sati: 400.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivamo volontere da nam se pridruže i da u ovom tjednu napravimo nekoliko akcija koje će pomoći pokretanju utočišta, a koje će dugoročno pomoći velikom broju životinja! :)