test

Obilježavanje tjedna Crvenog križa

Hrvatska volontira 2017

HRVATSKI CRVENI KRIŽ GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA SLUNJ

Zagreb

Mirjana Puškarić, ing ravnateljica

047777204, 098680380

crveni-kriz-slunj@ka.t-com.hr

Školska 1

Gradsko društvo Crvenog križa Slunj povodom tjedna Crvenog križa, Majčinog dana i Međunarodnog dana obitelji organizira druženje mladih i starih sugrađana u gradskom parku u Slunju. Na manifestaciji se očekuje 200 djece - učenika osnovne škole Slunj (od 1-4 razreda), učenika osnovne škole Eugena Kvaternika Rakovica, djeca predškolskog uzrasta Osnovne škole Cetingrad te djeca dječjeg vrtića Slunj.

Za starije građane pripremili smo mjerenje šećera i tlaka u suradnji s Domom zdravlja Slunj, Dobrovoljno vatrogasno društvo će predstaviti svoj rad s djecom, Policijska postaja Slunj prezentirati će svoje aktivnosti te izložiti opremu, a gradska knjižnica i čitaonica i Pučko otvoreno učilište Slunj će predstaviti svoj rad uz nagradnu igru i kviz znanja.

Crveni križ Slunj već sedmu godinu za redom okuplja različite udruge i ustanove na području grada Slunja s ciljem predstvljanja programa djeci i građanima grada Slunja. 

Djeca će se uključiti u program te svojim recitacijama, igrokazima i nastupima obilježiti Majčin dan, a nakon programa slijedi igra za djecu - na punktu DVD-a moći će na minutu biti vatrogasci, kod Policijske postaje Slunj imati će priliku izbliza vidjeti forenzičku opremu, volonteri Crvenog križa Slunj prezentirati će pružanje prve pomoći te ostale programe koje provodi Crveni križ. 

 

Broj volontera : 30

Početak volontiranja: 11.05.2017. 07:00

Kraj volontiranja : 11.05.2017. 13:00

Vrijeme volontiranja : od 7,00 - 13,00

Ukupno sati: 6.00

Otvoreno za volontiranje: