170516

SNAGE UDRUŽITE DJELOM (ZA)OKRUŽITE!

Hrvatska volontira 2017

CARITAS ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE

Zagreb

DANIELA BUKVIĆ

099/2620-470

dbukvic@czn.hr

Crnojezerska 20

U sklopu manifestacije Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizira volontersku akciju "Snage udružite i djelom (za)okružite!" .

Aktivnosti u sklopu akcije uključuju uređenje okoliša:bojanje dječjih sprava i površina na vanjskim igralištima, bojanje ograde, košnja i uređenje travnatih površina, živice i cvijetnjaka u Caritasovim kućama za smještaj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi te uređenje unutarnjih prostorija: uređenje i bojanje zapuštenih stambenih prostora starijim sugrađanima te bojanje i uređenje Caritasovih kuća za smještaj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ovom akcijom želimo uljepšati korisnicima njihov životni prostor i time im stvoriti ugodnije okruženje za kvalitetnije svakodnevno funkcioniranje.

Broj volontera : 30

Početak volontiranja: 22.05.2017. 09:00

Kraj volontiranja : 27.05.2017. 18:00

Vrijeme volontiranja : prema dogovoru

Ukupno sati: 120.00

Otvoreno za volontiranje: Kako bismo korisnicima omogućili život u što ugodnijem okruženju pozivamo vas da se sa svojim timom (kolegama, prijateljima i/ili sa svojom obitelji) uključite u akciju uređenja interijera i eksterijera naših Kuća na različitim lokacijama te da zajedno (za)okružimo Zagreb i okolicu dobrim djelima.