odv.jpg

1 dan za 2 akcije

Hrvatska volontira 2015.

Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis

Ozalj

Maja Vinski

095/851-2670

vck@vallis-colapis.hr

Osnovna škola Slava Raškaj, Ozalj

Organizirali smo se u 2 skupine volontera - 1 skupina pripremala je zdrave vege obroke, dok druga skupina se fokusirala na oslikavanje školskog hodnika.

LAG Vallis Colapis i Volonterski centar Kupa u suradnji sa Osnovnom školom Slava Raškaj iz Ozlja, Centrom za rehabilitaciju Ozalj iz Jaškova te udrugom Avadhuta iz Karlovca organizirali su volontersku akciju tj. 2 volonterske akcije u jednom danu: jedna skupina oslikavala je školski hodnik uz nadzor stručnog osoblja dok je druga skupina uz stručno vodstvo članova udruge Avadhuta pripremala zdrave vege obroke za sve sudionike akcije.

Cilj ove akcije je bio uključiti i osnažiti školsku djecu i štićenike Centra za rehabilitaciju kroz volontersku akciju kroz međusobno druženje, ali i ukazati na važnost aktivnog volonterskog angažmana za život zajednice te promicati različitost, toleranciju, solidarnost i suradnju.

U akciji su stručno vodstvo djelatnika Škole, Centra za rehabilitaciju i udruge Avadhuta sudjelovali učenici i štićenici Centra.

Iznimno smo zadovoljni suradnjom svih uključenih partnera i volontera te vjerujemo u dobru suradnju u budućim projektima i akcijama.

Broj volontera : 62

Početak volontiranja: 22.05.2015. 11:30

Kraj volontiranja : 22.05.2015. 17:30

Vrijeme volontiranja : 11:30-17:30

Ukupno sati: 248.00

Otvoreno za volontiranje: Nema potrebe za volonterima