unnamed

Kulinarska radionica- voćna salata

Hrvatska volontira 2017

Građanska inicijativa Moj grad Sisak

Sisak

Ivančica Velić

097/610 0270

gimgsisak@gmail.com

J.J.Strossmayera 17

Hrvatska volontira
 
Kreativna kulinarska radionica u Domu

U Domu za starije i nemoćne osobe u Sisku u tjednu kada se obilježava aktivnost Hrvatska volontira Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ održala je kreativnu kulinarsku radionicu – umirovljenici i volonteri zajedno su pripremali voćnu salatu. Kruške, jabuke, banane, jagode, dinje, mango, papaja, ananas, marelice, datulje i još uno toga učinili su ovaj susret posebnim i obogaćen mirisima i okusima zdravlja i osvježenja.

Svi su sudjelovali i imali značajnu ulogu u stvaranju ovog bogatog kulinarskog užitka. Tako je više od 50 čašica ukusnog užitka podijeljeno sudionicima, ali je i podijeljeno po sobama za one umirovljenike koji zbog zdravstvenih ograničenja nisu mogli sudjelovati u pripremi – pojasnila je voditeljica projekta dr. sc. Daša Poredoš Lavor.

Ovaj susret bio je dio volonterskih aktivnosti projekta „Gi u Gornjoj i Donjoj Posavini“ koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a partneri na projektu su Dom za starije i nemoćne osobe Sisak i ALD Sisak.

Medijska podrška:

Petrinjski radio i Portal 53 - http://portal53.hr/?p=17531

Broj volontera : 6

Početak volontiranja: 23.05.2017. 15:00

Kraj volontiranja : 23.05.2017. 17:00

Vrijeme volontiranja : 2

Ukupno sati: 12.00

Otvoreno za volontiranje: