DKfoto.jpg

IGRAJMO SE ZAJEDNO

Hrvatska volontira 2018

Don Kihot terapije pomoću konja

Zagreb

Marita Mučić

097 713 1719

donkihot@donkihot.hr

Šimunčevečka cesta bb, Dobrodol - Sesvete

Udruga za terapije pomoću konja Don Kihot poziva sve zainteresirane tvrtke da se pridruže radnoj akciji "IGRAJMO SE ZAJEDNO"! Postavili bi dječje igralište kao nastavak suradnje sa Udrugom Pegasus Šibenik koja nam je donirala prekrasno igralište prilagođeno svim uzrastima, djeci sa teškoćama u razvoju i djeci tipičnog razvoja.

Igralište je već na prostoru Udruge, samo treba malo volje i truda da ga se postavi te da se vec ovo proljeće djeca krenu na njemu igrati! Naša Udruga se prvenstveno bavi terapijama pomoću konja, ali organiziramo i jahanje za građanstvo, mnoštvo zanimljivih i zabavnih evenata za djecu, te dječje rođendane, tako da kroz Udrugu prođe jako puno djece kojima bi ovo igralište koristilo za igru.

Naš zadatak bio bi prenijeti dijelove igrališta na za to predviđeno mjesto, iskopati rupe, učvrstiti stupove, sve pobrusiti, ponovno prebojati te zašarafiti elemente da bi sve bilo sigurno za igru. 

Dosadašnje igralište je maleno i podosta istrošeno i vrijeme je za igralište kakvo naša djeca zaslužuju, zabavno i sigurno :)

U skladu s temom ovogodišnje akcije Hrvatska volontira: Volontiranje temeljeno na stručnim vještinama, voljeli bismo da nam zainteresirane firme pomognu u ovom veliom naumu i podijele s nama svo svoje znanje i vještine kako bi se ova priča ostvarila i kako bismo za ubuduće mogli iskorititi naučene vještine u ostalim područjima i ostalim projektima kojih ova udruga ima napretek. 

Broj volontera : 15

Početak volontiranja: 21.05.2018. 13:00

Kraj volontiranja : 21.05.2018. 20:00

Vrijeme volontiranja : 13:00 - 20:00

Ukupno sati: 105.00

Otvoreno za volontiranje: Želite pomoći i pritom se dobro zabaviti, biti fizički aktivni, boraviti u prirodi i među životinjama? Pridružite nam se na samo jedan dan i učinite nešto neizmjerno veliko za djecu u našoj lokalnoj zajednici!