UF

Edukacija i savjetovanje potrošača financijskih usluga

Hrvatska volontira 2018

Udruga Franak

Zagreb

Sandra Žiga

098 1637922

ured.udrugafranak@gmail.com

Avenija Marina Držića 81b

Svrha savjetovanja i edukacija potrošača, budućih i sadašnjih korisnika financijskih proizvoda i usluga, je upoznavanje s osnovnim financijskim pojmovima, bez poznavanja kojih se potrošač nikako ne bi smio upuštati u zaduživanje, pogotovo dugoročno.

Cilj edukacije je prevencija donošenja loših financijskih odluka potrošača, koji se tek planiraju zadužiti kod kreditne institucije, te informirati postojeće korisnike kako i zašto moraju pregovarati o boljim uvjetima kreditiranja.

Svakako dođite na DANE OTVORENIH VRATA UDRUGE FRANAK, informirajte se koja prava imate i tako zaštitite sebe kao potrošača.

Također, korisnici financijskih usluga, koji su ugovorili kredite prije 1.1.2013. godine, bez obzira na valutu (EUR, HRK, CHF), mogu dobiti savjet o mogućnostima tužbe koju imaju pravo podnijeti protiv banke, ukoliko je kreditor primjenjivao nezakonitu odredbu o promjeni kamatne stope. Navedeno se odnosi na kredite u otplati, otplaćene kredite, reprogramirane, refinancirane i otkazane kredite.

Svi posjetitelji, uz gore navedeno, moći će se upoznati i s radom udruge, aktivnostima koje udruga provodi te ciljevima koje želi postići. Isto tako, pozivamo sve zainteresirane građane da se pridruže radu udruge i pomaganju drugima te upoznaju sve prednosti i izazove volontiranja.

 

Broj volontera : 3

Početak volontiranja: 24.05.2018. 17:00

Kraj volontiranja : 26.05.2018. 17:00

Vrijeme volontiranja : 17-19

Ukupno sati: 18.00

Otvoreno za volontiranje: