Glas mladih Krizevci Volonterski centar Link

Glas mladih Krizevci Volonterski centar Link, udruga

Strossmayerova 5 Križevci

Andrea Katanović

095 569 5694

web-gmk-sretna_djeca-logo.png Volontiranje za sretnu djecu
18.05.2015. 18:00
Križevci

Projekt „Sretna djeca“, namijenjen je djeci od 4 do 8 godina starosti i njihovim roditeljima te ima za cilj prevenirati i ublažiti postojeća odstupanja u motoričkom, govornom, emocionalnom i socijalnom razvoju te istima ponuditi različite vježbe i aktivnosti za rad kod kuće. Kroz program od deset radionica, voditelji djecu vode kroz niz aktivnosti koje za cilj imaju potaknuti motivaciju za rad, povećati koncentraciju, usmjeriti pažnju na sebe, trenutnu aktivnost i promjene koje se događaju, usvojiti vježbe za razvoj koncentracije i pažnje, poticati izražavanje putem likovnih, dramskih i glazbenih aktivnosti, razvijati socijalizaciju, empatiju itd. Svaka radionica traje 90 minuta, a za provođenje navedenih aktivnosti na temelju suvremenih metoda i pristupa odgovorni su stručnjaci edukacijsko rehabilitacijskg profila uz pomoć volontera koji svojim profesionalnim i osobnim kompetencijama odgovaraju opisu aktivnosti te doprinose kvaliteti provedenih aktivnosti. Projekt vodi udruga Glas mladih Križevci, uz projekt Volonterski centar "Link".

link.png Volonterski centar Link obilježava Međunarodni dan multikulturalnosti
08.05.2015. 09:00
Križevci

Volonterski centar "Link" (projekt Udruge Glas mladih Križevci) u suradnji s K.V.A.R.K.-om i Volonterskim centrom Zagreb organizira obilježavanje Međunarodnog dana multikulturalnosti. U desetak dana bit će održana međunarodna izložba fotografija, predavanja, radionice, konceert  s ciljem slavljenja kulturne raznolikosti, poticanja na mir i toleranciju.

 

link.png Volonteri za Socijalnu samoposlugu "Sveti Marko Križevčanin"
13.05.2015. 09:00
Križevci

Vlonterski centar "Link", prjekt udruge Glas mladih Križevci organizira volontere za prikupljanje namirnica za socijalnu samoposlugu. Projekt socijalne samoposluge vodi Crveni križ s partnerima: Centrom za socijalnu skrb Križevci, Caritasom, računovotkinjom Nadom Šegrt. Volonteri su uključeni u sve poslove u samoposluzi od prikupljanja do sortiranja i dijeljenja hrane korisnicima.