CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI CISOK ZADAR

CENTAR ZA INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE O KARIJERI CISOK ZADAR , druga javna ustanova

ZADAR POLAČIŠĆE 3

LUCIJA BUŠLJETA

023311949

Slika Prezentacija "Volontiranjem do posla"
21.05.2015. 16:00
Zadar

U Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Zadar koji djeluje pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, stručne savjetnice održat će prezentaciju „Volontiranjem do posla“ koja se već godinu dana održava u sklopu redovnih aktivnosti CISOK centra s ciljem promoviranja volontiranja kroz projekt B.Hive.

Na prezentaciji možete saznati zašto je dobro volontirati, koje su prednosti volontiranja, koje vještine možemo steći pri tome, te kako volonterskim angažmanima možete ostaviti dobar dojam na poslodavca.

Pozivamo sve zainteresirane građane i volontere da svojim dolaskom i dijeljenjem vlastitog volonterskog iskustva podrže promicanje kulture volontiranja.

Logo Podijelimo znanje – volonteri kao podrška nezaposlenima u pisanju životopisa na računalu
20.05.2015. 10:00
Zadar

U Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Zadar održat će se aktivnost tijekom koje će volonteri individualno raditi s nezaposlenim osobama, pomoći im u pisanju životopisa na računalu, pokazati kako pronaći slobodna radna mjesta objavljena na Internetu te ih ohrabriti da nastave  razvijati svoje vještine rada na računalu kako bi povećali svoje šanse za zaposlenje.