Udruga za promicanje potreba djece i mladih SMIJEŠAK za SVE

Udruga za promicanje potreba djece i mladih SMIJEŠAK za SVE, udruga

Ante Mike Tripala 2

Mateja Čleković

098 977 2083

logo Pripovjedač/ica priča za laku noć u Dječjoj bolnici Srebrnjak
18.05.2015. 19:00
Zagreb

U suradnji s Udrugom PORTIĆ iz Rijeke Udruga Smiješak za sve organizira projekt "Pripovjedač/ica priča za laku noć u Dječjoj bolnici Srebrnjak" Drugu godinu za redom educirani volonteri odlaze svake večeri, uključujući vikende i praznike od 19-20h i pričaju priče djeci koja su hospitalizirana. Projekt je volonterski i zahtjeva veći broj volontera koji moraju proći posebnu edukaciju. Volonteri vole ovaj projekt jer se daju drugima i puno primaju od djece. Najviše njihove osmijehe. Najljepši dio ovog projekta je čitanja priča koje pomaže djeci suočiti se s problemima u kojima su se djeca našla.

unnamed.jpg U svijetu priča s tetama pričalicama
23.05.2015. 11:00
Zagreb

Tete pričalice Vas pozivaju da ih upoznate kroz terapeutske priče i bajke, a neće nedostajati ni pjesme, zajedno s educiranim pripovjedačima i glazbenicima iz udruge Vilinput i Balans centar!


U suradnji s Udrugom Portić, Udruga Smiješak za sve provodi projekt "Pripovjedač/ica priča za laku noć na dječjim bolničkim odjelima" Svake večeri od 19-20h tete pričalice odlaze u Dječju bolnicu Srebrnjak uveseljavati djecu pričama. Bez naših dragih suradnika, educiranih pripovjedača bilo bi nam teško. Dođite nas  upoznati te postanite i Vi dio naše priče

 

Tete Tete i stričeki pričalice u Dječjoj bolnici Srebrnjak i KBC Sestre milosrdnice
16.05.2016. 19:00
Zagreb

U sklopu projekta koji organizira Udruga za promicanje potreba djece i mladih Smiješak za sve uz podršku riječke udruge Portić, educirani volonteri svaku večer između 19 i 20 h odlaze hospitaliziranoj djeci čitati i pričati priče. Time djeci bolnički dani brže prolaze kroz smijeh, uvijek novu i zanimljivu priču, a često i kroz igru i pjesmu!

Projekt se trenutno provodi na Odjelu za pulmologiju i alergologiju u Dječjoj bolnici Srebnjak te na pedijatrijskom odjelu KBC Sestre milosrdnice!