Škola za dizajn grafiku i održivu gradnju Split

Škola za dizajn grafiku i održivu gradnju Split, obrazovna ustanova

Matice hrvatske 11

Nataša Burilović

021 434 589

IMG_4666.jpg Uređenje bolničkih soba i prostora u KBC Split
18.05.2015. 09:00
Split

Ove godine povodom manifestacije "Hrvatska volontira 2015." odlučili smo dati svoj doprinos onako kako najbolje znamo. Znanje stečeno na praktičnoj nastavi pokazat ćemo uređujući bolničke sobe Kliničkog bolničkog centra Split. Još jedna u nizu humanitarnih akcija učenika naše Škole potiče na razmišljanje o drugima, o potrebitima te im donosi osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti nakon uspješno odrađenog posla. 

škola Akcija na Klinici za psihijatriju - KBC SPLIT
16.05.2016. 09:00
Split

Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju i ove će godine sudjelovati u manifestaciji Hrvatska volontira. Učenici obrtničkih zanimanja urediti će prostorije Odjela Psihijatrije KBC Split. Nakon toga, akciji će se pridružiti i učenici umjetničkih zanimanja. Oni će oslikati zidove Odjela i svojim uratcima uljepšati pacijentima i liječnicima boravak u tim prostorima. Cilj akcije je što bolji i ugodniji boravak na odjelu bolesnicima,  koji malim gestama dobivaju jedno novo svjetlo koje im je neophodno u njihovom što boljem ozdravljenju !

škola ZAJEDNO ZA ZLATNO DOBA
16.05.2016. 10:00
Split

Zajednička Volonterska akcija učenika Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju i djelatnika Udruge MI. Uređivati će se ulazna vrata centra Zlatno doba ( prostorije u kojima se provodi program socijalizacije za starije osobe).