Društvo Naša djeca Zabok

Društvo Naša djeca Zabok, udruga

Matije Gupca 53 Zabok

Jasenka Borovčak

0989332055

1.JPG „KREATIVNA IZRADA IGRAČAKA OD SVEGA I SVAČEGA“
18.05.2015. 17:00
Zabok

Društvo Naša djeca Zabok u partnerstvu s Mrežom udruga Zagor organizirat će kreativne radionice izrade igračaka od nestrukturiranog i otpadnog materijala za djecu i njihove roditelje te članove/ice Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća DND-a Zabok.

Radionice će voditi volonterke DND-a Zabok, a u aktivnost ćemo uključiti volontere iz volonterskih klubova Gimnazije AGM Zabok, Srednje škole Zabok i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

Cilj:

- druženje djece, roditelja, volontera i volonterki kroz edukativne radionice u kojima bi osmislili razne igračke i igre

- povezati volontere i volonterke različitih dobnih skupina s ciljem usvajanja novih vještina i znanja

1.JPG „OBOJIMO STEPENICE KOD NAŠE ŠKOLE“
21.05.2016. 10:00
Zabok

Društvo Naša djeca Zabok s Dječjim Gradskim vijećem u suradnji s Osnovnom školom K.Š. Gjalskog organizirat će bojanje stepenica na ulazu u školu.

Bojanje će voditi volonterke DND-a Zabok, a u aktivnost ćemo uključiti djecu-članove Dječjeg gradskog vijeća, Dječjeg foruma i Osnovne škole K.Š. Gjalskog (odgoj za volontiranje) te volontere iz volonterskih klubova Gimnazije AGM Zabok, Srednje škole Zabok i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

Cilj:

- obojati stepenice koje se nalaze na ulazu u školu kako bi djeci bilo ljepše dolaziti u školu

- druženje djece, volontera i volonterki

- povezati volontere i volonterke različitih dobnih skupina s ciljem usvajanja novih vještina i znanja

1.JPG "KANTE KULERICE" - Ako se kanta smije, nasmij se i ti pa u nju smeće ubaci!
25.05.2017. 17:00
Zabok

Društvo Naša djeca Zabok na inicijativu djece iz Dječjeg Gradskog vijeća organizirat će bojanje kanti za smeće u gradu Zaboku.

Skice za bojanje kanti za smeće osmislila su djeca, članovi i članice DGV-a te će u aktivnost biti i uključeni članovi/ce Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma (odgoj za volontiranje) uz podršku volonterki Društva Naša djeca Zabok. 

Cilj:

- obojati zastarjele kante za smeće kako bi privukle pažnju i koristile se za svoju namjenu

- druženje djece iz Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma te volontera i volonterki DND-a Zabok

- povezati djecu različitih dobnih skupina s ciljem usvajanja novih vještina i znanja

1.JPG „MI SMO DJECA VESELA RADO BI SE IGRALA“
26.05.2018. 10:00
Zabok

Društvo „Naša djeca“ Zabok povodom Europske godine kulturne baštine organizirat će tradicijske igre za djecu pod nazivom „Mi smo djeca vesela rado bi se igrala“ na Trgu K.Š. Đalski u Zaboku. Tradicijske igre vodit će članovi i članice Dječjeg gradskog vijeća i volonterke DND-a Zabok.

Cilj:

- približiti djeci starinske igre

- druženje djece

- odgoj za volontiranje

1_Grad OSLIKAVANJE PANOA: „SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE, A BITI ZDRAV UZ POVRĆE I VOĆE!“
25.05.2019. 09:00
Zabok

Društvo „Naša djeca“ Zabok u sklopu projekta „Zdravo i fino“ s djecom, članovima i članicama Dječjega gradskog vijeća, Dječjeg foruma i volonterkama DND-a oslikat će veliki pano na Trgu ne temu zdrave prehrane i usvajanja zdravih prehrambenih navika kod djece, a posebno je naglasak na važnosti konzumiranja voća i povrća u dječjoj dobi.

Cilj volonterske akcije je uljepšavanje grada Zaboka, druženje djece te promocija odgoja za volontiranje.

1_oslikavanje „ODRŽIVI PLANET KREIRAJ I U NJEMU UŽIVAJ!“
26.09.2020. 09:00
Zabok

Društvo „Naša djeca“ Zabok u sklopu projekta „Odgoj za volontiranje i održivi razvoj u školama“ s djecom, članovima i članicama Dječjega gradskog vijeća, Dječjeg foruma i volonterkama DND-a oslikat će veliki pano na Trgu K.Š. Đalskog  na temu održivih gradova i zajednica, a građanima će pod sloganom „Platnene vrećice uzmimo mi i očuvanju prirode pridružimo se svi!“ dijeliti platnene vrećice koje su ukrašavali tijekom ljeta.

Cilj volonterske akcije je uljepšavanje grada Zaboka, senzibilizacija građana za korištenjem platnenih vrećica kojima pridonosimo smanjenju zagađenja našeg okoliša i očuvanju životinjskih vrsta, druženje djece te promocija volontiranja i odgoja za volontiranje.

1.jpg STREET ART INTERVENCIJE
01.10.2021. 16:00
Zabok

Društvo „Naša djeca“ Zabok, s djecom, članovima i članicama Dječjega gradskog vijeća, Dječjeg foruma i volonterkama i volonterima DND-a oslikat će u sklopu 10. KIKI festivala prilaz Kinu Zabok.

Cilj volonterske akcije je uljepšavanje grada Zaboka, druženje djece te promocija volontiranja i odgoja za volontiranje.