Srednja škola Ambroza Haračića P O Cres

Srednja škola Ambroza Haračića P O Cres, obrazovna ustanova

Šetalište 20 travnja 56 51557 Cres

Sonja Pokupec Salković

098 862026

maturanti_2.jpg Osmjehni se i pospi dobrotom (a ne brašnom)
18.05.2015. 09:00
Cres

Akcija se planira za zadnji dan nastave za maturante, 20.5.2015. 

Prikupljati će se sredstva za Socijalnu samoposlugu u Rijeci, s posebnim naglaskom na brašno.

U akciji će sudjelovati maturanti creske gimnazije, učenici osmih razreda Osnovne škole Frane Petrića u Cresu te "mali maturanti", predškolci iz Dječjeg vrtića Girice u Cresu.

Akcijom osim donacije za Samoposlugu darujemo i osmijeh, koji je besplatan, a i onome tko ga daruje i onome tko ga prima, uljepšava dan.

WS__0004.JPG Osmjehni se i pospi dobrotom ( a ne brašnom )
16.05.2016. 13:00
Cres

U  tjednu volontiranja maturanti Gimnazije u Cresu posjetit će male maturante, predškolce u Dječjem vrtiću Girice. Razgovarat će s predškolcima o potrebi pomaganja jedni drugima, o tome ima li u njihovoj bližoj ili daljoj okolini gladnih te što je to Socijalna samoposluga. Zajedno s tetama iz vrtića i svojom profesoricom koja vodi slobodnu aktivnost Volontiram-a ne moram potaknut će djecu na prikupljanje živežnih namirnica te izradu paketića pomoći. Motivirat će predškolce da izraze likovnim tehnikama, ili da osmisle kratke poruke za korisnike Socijalne samoposluge u Rijeci. Pišući prigodne poruke i izrađujući paketiće za "siromašnog prijatelja", u akciji će sudjelovati učenici 4.razreda Osnovne škole Frane Petrića u Cresu. Osmaši te ostali učenici Gimnazije sudjelovat će u prikupljanju namirnica za Socijalnu samoposlugu u Rijeci. Akciju će podržati i gradonačelnik Grada Cresa, Kristijan Jurjako.

WS0_7932.JPG TONA DOBROTE
22.05.2017. 12:00
Cres

 Tradicionalna akcija prikupljanja namirnica za Socijalnu samoposlugu u Rijeci ove godine odvija se pod nazivom "Tona dobrote". U akciji će sudjelovati maturanti creske gimnazije i ostali gimnazijalci, osmaši Osnovne škole Frane Petrića te mali maturanti DV Girice iz Cresa. Cilj akcije je prikupiti tonu brašna za potrebe korisnika Socijalne samoposluge u Rijeci.