Graditeljska škola za industriju i obrt Rijeka

Graditeljska škola za industriju i obrt Rijeka, obrazovna ustanova

Podhumskih žrtava 4 Rijeka

Irena Koludrović Harbić

051 372011

Irena_slika1.jpg Prikupljanje plastičnih čepova za Društvo multiple skleroze Rijeka
18.05.2015. 14:00
Rijeka

Prikupljanjem plastičnih čepova za Društvo multiple skleroze Rijeka, Kružna 7, želimo posvetiti ovu manifestaciju Hrvatska volontira 2015

. Učenici i djelatnici škole aktivno sudjeluju u ovoj aktivnosti "zavolontiranih" volontera koja se širi i izvan naše škole od strane naših prijatelja.

Ovom aktivnošću želimo i biti dio svjetske aktivnosti zaštite okoliša.

1.1.JPG Izrađivanje ovalnih drvenih privjesaka za Centar za autizam- Rijeka
16.05.2016. 08:00
Rijeka

Izrađivanjem ovalnih drvenih privjesaka želimo senzibilizirati i poticati društveno koristni rad i time sudjelovati u ovogodišnjoj manifestaciji Hrvatska volontira 2016. Učenici i djelatnici Škole žele aktivno sudjelovati u kreativnim rješenjima ukrašavanja drvenih privjesaka.

Ovom aktivnošću želomo postići da učenici u svoje slobodno vrijeme svojim kreativnim radm daju doprinos izgradnji povezane i humane zajednice u kojoj žive.

DSC_0808.jpg Oslikavanje platnenih torbi povodom obilježavanja 25. godišnjice rada naše škole
22.05.2017. 12:00
Rijeka

Povodom obilježavanja 25. godišnjice rada naše škole, zavolontirani volonteri su osmislili aktivnost/radionicu oslikavanja platnenih torbi.

Pripremili smo platnene torbe na kojima će se otiskivati logo škole uz poneki originalni likovni izričaj svakog sudionika aktivnosti - volontera/učenika/djelatnika/roditelja.

Oslikane platnene torbe biti će podijeljene maturantima 2016/2017 školske godine te djelatnicima i gostima škole.

1.JPG Izrada edukativnih kartica: 70 glagoljskih brojeva za 70 ljekovitih biljaka "Čajnog trga" u Rijeci
21.05.2018. 14:00
Rijeka

Izradom edukativnih kartica formata A4 na temu:

70 glagoljskih brojeva za 70 ljekovitih biljaka "Čajnog trga" u Rijeci,

Trg Matije Vlačića Flaciusa) koji je dio projekta Zelenog vala Grada Rijeke i inicijative Rijeka 2020 EPK u kojem sudjeluju naši učenici koji se školuju za zanimanje vrtlar/vrtlarica i cvjećar/cvjećarica zajedno sa svojim profesoricama mentoricama, obilježavamo Europsku godinu kulturne baštine.

Cilj nam je promovirati našu glagoljsku baštinu te motivirati učenike/učenice za različitim kreativnim izražavanjem.

Čep Prikupljanje PVC čepova za Udrgu "...i djeci s ljubavlju" kao podrška nacionalnom projektu "Želimo vježbati vid"
22.05.2019. 08:00
Rijeka

Prikupljamo PVC čepove za Udrugu "...i djeci s ljubavlju" kao dio humanitarne aktivnosti podrške nacionalnom projektu "Želimo vježbati vid".

Kroz cijelu školsku godinu prikupljamo PVC čepove za potrebe humanitarnih akcija i Društva multiple skleroze PGŽ i Udruge "...i djeci s ljubavlju".

Cilj ove aktivnosti je senzibilizacija naših učenika i šire javnosti o važnosti i očuvanju vida te motivirati ih na korisno provođenje slobodnog vremena uz razvijanje ekološke svijesti o klimatskim promjenama.

1 Objavljivanje fotografija prikupljenih PVC čepova u digitalnom školskom listu Graditeljske škole za industriju i obrt Rijeka "GIO"
19.09.2020. 16:53
Rijeka

Naša trajna volonterska akcija od šk.god 2014./2015. je prikupljanje PVC čepova za Društvo multiple skleroze PGŽ  dopunila se zbog novonastale situacije s fotografiranjem upravo svojih prikupljenih PVC čepova koje objavljujemo u našem digitalnom školskom listru .  Prikupljene čepove uručiti ćemo na odgovarajući našin Društvu MS i Udruzi  "I djeci s ljubavlju"  kojoj isto tako želimo doprinijeti u humanitarnom radu.