Prijatelji životinja

Prijatelji životinja, udruga

Jurišićeva 25

Aldina Šćulac

091 4920 120

zege-30-Large.jpg Volontiranje u organizaciji VegeSajma
24.04.2015. 08:23
Zagreb

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na VegeSajam!

Cilj sajma je upoznati građane s lakoćom življenja na održivi, ekološki i zdraviji način kojim se pri korištenju prirodnih resursa u svrhu ispunjavanja ljudskih potreba ne narušava okoliš, život ostalih životinja i dobrobit drugih ljudi.

Vege sajam održat će se 2. lipnja na Trgu bana Jelačića od 9 do 19 sati.

slika.jpg Ažuriranje Vege vodiča na Veganopolis.net
16.05.2016. 06:41
Zagreb

Projekt Veganopolis na jednome mjestu objedinjuje usluge koje mogu pomoći svima koji razmišljaju o tome da promjenom svojih prehrambenih navika pridonesu očuvanju planeta. 

Web-stranica projekta pruža informacije o prehrani zdravim biljnim namirnicama putem pet glavnih usluga:

- Vege vodič, internetska baza veganskih proizvoda na hrvatskome tržištu, koja sadrži popis proizvoda, sastav i okvirnu cijenu. 

- Vege izazov, tridesetodnevni izazov koji prijavljenima omogućava besplatno dobivanje veganskih recepata i zanimljivih informacija kroz mjesec dana.

- Vegan Buddy osobni je vodič koji pruža potporu te daje savjete i podršku svima koji su odlučili biti vegani ili su u Vege izazovu.

- Nutricionistički savjeti, usluga koja omogućava građanima da postave pitanje ili zatraže savjet o prehrani biljnog podrijetla.

- Radionice kuhanja izvrstan su poticaj za naučiti kako je jednostavno pripremiti zdrave i ukusne veganske obroke. 

 

Opis posla:

- administracija web stranice - ažuriranje Vege vodiča - dodavanje novih proizvoda u online bazu, upisivanje podataka

 

Što se očekuje od volontera:

- dobro ili napredno informatičko znanje (nije nužno iskustvo u web administraciji, svakom volonteru će se osigurati kratki “tečaj” za korištenje baze)
- odgovornost u radu

 

Što volonter dobiva:

- sudjelovanje u društveno korisnom projektu
- stjecanje i/ili razvijanje kompjuterskih vještina
- stjecanje novih znanja i iskustva o zdravoj i veganskoj prehrani

slika3.jpg Prevođenje videa za BiteSizeVegan
16.05.2016. 06:51
Zagreb

BiteSizeVegan je YouTube kanal koji vodi Emily, a cilj mu je na jednostavan, zanimljiv i pristupačan način približiti veganstvo javnosti. Njezini videi obrađuju teme zdravlja, nutricionizma, ekologije, etike i prava životinja. 

Emily oko sebe okuplja velik broj volontera kako bi se njezini videi preveli i na druge jezike i tako približili svima neovisno od kud dolaze. 

Prijatelji životinja žele pomoći Emily u njezinim hvalevrijednim nastojanjima te pozivaju volontere da im pomognu prevođenjem videa na hrvatski jezik.


Što se očekuje od volontera:
- napredno znanje engleskog jezika
- pismenost
- osnovno znanje rada u google docs-u i wordu
- odgovornost u radu


Što volonter dobiva:
- sudjelovanje u društveno korisnom projektu
- širenje informacija o etici življenja
- unapređenje prevoditeljskih vještina

image_3_15748.jpg Informativni štand kod Studentskog centra
11.05.2022. 08:00
Zagreb

Ove srijede (11.svibnja) imat ćemo informativni štand naše Udruge ispred Studentskog centra te nam trebaju volonteri koji će nam pomoći na njemu. Na informativnom štandu mogu se naći razni informativni letci, brošure, kuharice,majice, itd. Možete potpisati peticiju, učlaniti se u Udrugu, a članovi Udruge stoje na raspolaganju za dodatne informacije.

Volonteri i volonterke će  pomoći u informiranju građana o našem radu, promociji prava životinja, njihove zaštite i veganstva. Zainteresiranima će se dijeliti letci, brošure i veganske kuharice te nuditi mogućnost potpisivanja različitih peticija.