Ambidekster klub

Ambidekster klub, udruga

Valpovačka 13 Zagreb

Ana Habdija Šorša

01 2852 170

Klub Predavanje "Kratki vodič: od odluke do pronalaska posla"
16.05.2016. 18:00
Zagreb

Pozivamo sve zainteresirane mlade koji žele saznati više o procesu traženja posla da nam se pridruže na predavanju "Kratki vodič: od odluke do pronalaska posla".

Predavanje će održati Vedrana Perica, direktorica ljudskih potencijala sa dugogodišnjim radnim iskustvom u domaćim i multinacionalnim kompanijama te prenijeti iskustva iz perspektive poslodavaca.

Ukoliko ste pri kraju školovanja, tražite prvi posao ili razmišljate o promjeni posla ovo je pravo predavanje za vas! Saznat ćete koji su prvi koraci pri traženju posla, kako unaprijediti i povećati šanse za pronalazak posla prilagodbom životopisa i molbe, kako se što kvalitetnije predstaviti na razgovoru za posao, a nakon što ostvarite cilj i počnete raditi - kako izgraditi kvalitetne odnose sa kolegama i nadređenima.

Aktivnost se provodi u sklopu programa "Korak dalje - klub za zapošljavanje mladih u riziku od socijalne isključenosti" čiji je nositelj Ambidekster klub.

test Klub za zapošljavanje mladih NEETovaca
25.05.2017. 15:00
Zagreb

Klub za zapošljavanje mladih NEETovaca (nezaposlenih mladih izvan sustava obrazovanja) predstaviti ćemo na javnoj površini građanima grada Zagreba uz podršku volontera iz privatnog sektora. Građani će biti informirani podjelom letaka i organiziranjem "nagradnih igara". Također, građani će se uz podršku volontera moći uključiti u promotivnu aktivnost "Želim ostati u Hrvatskoj jer..." te će biti pozvani na predavanje "O zapošljavanju iz prve ruke", koje će se održati u prostorijama Knjižnice Dubrava, na adresi Avenija Dubrava 51a, s početkom u 18 sati.

Ukoliko ste pri kraju školovanja, tražite prvi posao ili razmišljate o promjeni posla, ovo je pravo predavanje za vas! Sudionicima predavanja predstavit će se koraci u procesu traženja posla, pružiti smjernice za izradu i prilagodbu životopisa i molbe za posao te  pripremu za razgovor za posao, kao i preporuke za izgradnju kvalitetnijih odnosa sa kolegama i nadređenima.

Predavanje će održati stručnjaci s iskustvom rada u sektoru ljudskih resursa te na taj način pružiti uvid u proces zapošljavanja iz perspektive poslodavaca.

Aktivnosti se provode u okviru programa "Korak dalje - klub za zapošljavanje mladih u riziku od socijalne isključenosti" čiji je nositelj Ambidekster klub.

 

test Zavrti promjenu!
21.05.2018. 08:36
Zagreb

Volonterskom akcijom volonteri odgovaraju na potrebe njihove škole ili zajednice.

test Uređenje savjetovališta i kluba za zapošljavanje mladih
27.05.2019. 10:00
Zagreb

Planirano je uređenje prostora  Savjetovališta za djecu, mlade i obitelj,  „SPIRIT“ te Kluba za zapošljavanje „Korak dalje“ na adresi Avenija Dubrava 238 (zagrebačka Dubrava).

Potrebno je napraviti pripremne  radove, ličilačke radove – obojati zidove, obojati namještaj te posložiti namještaj i predmete u prostoru. Prostor je o namijenjen za korištenje djeci i mladima koji koriste prostor  te su dobrodošle sve kreativne ideje koje mogu pridonijeti da se djeca i mladi  ugodno i motivirano osjećaju u prostoru!

WhatsApp Volontiraj u zagrebačkoj Dubravi (radionica "Ja i sve moje uloge" + pomoć u učenju)!!
12.05.2022. 16:00
Zagreb

Ambidekster klub veliki dio svojih postignuća te pomoći i podrške pružene korisnicima ostvaruje zahvaljujući entuzijazmu svojih volontera. Razvoj programa Ambidekster kluba temelji se na sustvaranju svih sudionika procesa - korisnika, volontera i profesionalnih voditelja aktivnosti, koji su kao "mali sustav"  umreženi u širi kontekst suradnje u lokalnoj zajednici.  

 

U okviru navedenih kolegija studenti/studentice polaze praktičnu nastavu te volontiraju u aktivnostima projekata i programa udruge kao što su:
1.    provođenje edukativnih aktivnosti i radionica za vršnjačku populaciju te za djecu i mlade
2.    sudjelovanje u preventivnom, tretmanskom i savjetodavnom radu s djecom, mladima i obiteljima  
3.    pružanje pomoći u učenju i drugi oblici potpore djeci i mladima
4.    sudjelovanje na događajima, izletima i drugim manifestacijama
5.    sudjelovanje u izdavačkoj, informativnoj i promidžbenoj djelatnosti.


Tijekom dosadašnjeg djelovanja Ambidekster kluba volonterima/volonterkama je omogućeno iskustveno učenje putem aktivnog sudjelovanja u različitim aktivnostima uz edukaciju, supervizije i mentorsko praćenje.

Čekamo te!