UDRUGA RODITELJA DJECE S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU Moje dijete SOLIN

UDRUGA RODITELJA DJECE S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU Moje dijete SOLIN, udruga

Zvonimirova 117e

Ljubica Milković

021262416

01.jpg ULJEPŠAJMO NAŠU UDRUGU!
19.05.2015. 09:00
Solin

19. svibnja u vremenu od 9h do 15h  volonteri,  naši članovi i zaposlenici  će sudjelovati u uređenju prostorija i prilaza u udrugu.

Planiramo betonirati pristup u novi prostor za lakši ulaz invalidnim osobama. Prostorije u kojima se odvija rad  ćemo  urediti-razmjestiti namještaj, montirati mini kuhinju, a sve kako bi   omogućili ugodniji i funkcionalniji boravak svima.

DSC02955.JPG ZAPLEŠIMO i VJEŽBAJMO i SVE OSLIKAJMO ZAJEDNO!
19.05.2016. 10:00
Solin

Pridruži nam se i volontiraj na radionicama  koje organiziramo  za djecu, mlade i roditelje. Zaplešimo i vježbajmo i sve oslikajmo zajedno  na likovnoj radionici.

Uz naše volontere Anitu, Adrianu, Sanju, Slavicu, Jelenu... očekujemo i volontere iz nekoliko firmi iz našeg okruženja. S nama će biti i  Mia volonterka koja je iskustvo stekla  kroz  projekt „Volontiranje prilika za nove kompetencije“ kojeg je provodio Volonterski centar Split.

 Stoga dođi na ugodno druženje, učini nešto pozitivno i nauči nešto  novo.

Ne zaboravi , DOBRO je činiti DOBRO!

Na naslovnoj fotografiji je  likovni uradak našeg člana Veselina  talentiranog slikara i pjesnika.

1.JPG UZ OSMIJEH
23.05.2017. 10:00
Solin

Ove godine ćemo se družiti s volonterima na  likovnoj i dramskoj radionici.

Likovnu radionice će voditi  Vana Mršić, prvostupnik likovne kulture  i likovne umjetnosti.

Dramsku radionicu će voditi Anamaria Radosoljić, magistra primarnog obrazovanja.

Nadamo se da će nam se pridružit i nekoliko osoba u sklopu  kampanje korporativnog volontiranja.

 

DSC07342_LI.jpg TU SMO ZBOG VAS!
24.05.2018. 10:00
Solin

 

U četvrtak 24. svibnja u prostorijama naše UDRUGE RODITELJA DJECE S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU Moje dijete SOLIN upriličit ćemo Dan otvorenih vrata Udruge , a sve u sklopu manifestacije Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, a tog  dana ćemo se priključiti i  manifestaciji HRVATSKA VOLONTIRA i sve pod nazivom 

TU SMO ZBOG VAS!

 Posjetitelji će imati priliku pobliže upoznati  s čime se bavimo i kakve usluge pružamo našim korisnicima. Djelatnici i vanjski suradnici Udruge će zainteresiranima biti na raspolaganju za pitanja i pomoć, te će ih upoznati s mnogobrojnim  projektnim aktivnostima koje trenutno provodimo (likovna radionica, fizioterapijske vježbe, logopedski i defektološki tretmani, pomoćnici u nastavi, volonterstvo…)

Zainteresirani volonteri nam se mogu priključiti u vremenu od 10-13 sati na druženju u sklopu likovne radionice s koje  ćemo radove izlagati na   Danima volonterskog rada u Splitu 26. (subota) svibnja.

 

Radujemo se vašem dolasku!

DSC08314.JPG TU SMO ZBOG VAS!
16.05.2019. 09:00
Solin

TU SMO ZBOG VASDan otvorenih vrata Udruge i volonterskog rada

POZIVMO VAS

Da nas posjetite u četvrtak 16. svibnja u vremenu od 9 do 17 sati na adresi Zvonimirova 117e u Solinu.

Program:

  • od 9- do 12 sati  likovna radionica
  • u 11 sati će nam se pridružiti Vatrogasna postrojba INE Solin, koji će  nam između ostalog prezentirati kako  brzo i učinkovito koristiti vatrogasni aparat.
  • u 15 sati vježbe medicinske gimnastike i  pilatesa

 

 

Posjetitelji će imati priliku pobliže upoznati  s čime se bavimo i kakve usluge pružamo našim korisnicima, odnosno s projektima koje  trenutno provodimo

 

To su:

 

Osnaživanje djece s teškoćama  u razvoju i osoba s invaliditetom za što bolju socijalnu integraciju JA TO MOGU  -  individualne i grupne terapije korisnicima  od strane fizioterapeuta, logopeda, defektologa, psihologa

 

Želimo, Možemo, Znamo!

zdravo i svrsishodno korištenje slobodnog vremena u likovnoj radionici

 

TI si uz MENE!

stručna  podrška pomoćnika u nastavi učenicima

 

Društveno koristan rad za sve nas

zapošljavanje osoba s invaliditetom putem javnih radova HZZ-a

 

 

Radujemo se vašem dolasku!

 

Ovom manifestacijom se pridružujemo  manifestaciji HRVATSKA VOLONTIRA i Danima otvorenih vrata udruga koje organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

FRONT.jpg TU SMO ZBOG VAS!
24.09.2020. 10:00
Solin

I ove godine ćemo organizirati druženje i rad s našim volonterima, korisnicima i zaposlenicima i na taj način  obilježiti Dane volonterskog rada i dan otvorenih vrata udruga 2020.

Pokazat ćemo što se sve u Udruzi radi, a organizirat ćemo i predstavljanje naših novih radnih kuta čiju izradu nam je omogućila INA d.d. 

Na maloj modnoj reviji  radne kute će nositi naše korisnice, volonterke i zaposlenice, a kratki  glazbeno zabavni program će izvesti polaznici naše glazbene radionice.

Nadamo se da će nam vremenske prilike  omogućiti da sve planirano i odradimo na otvorenom ispred prostorija Udruge.

U svakom slučaju pridružujemo se i XXIII Danima volonterskog rada, kojeg 26. /subota/ rujna o.g. u Splitu organizira Volonterski centar Split.

Moje TU SMO ZBOG VAS!
30.09.2021. 09:00
Solin

U četvrtak, 30. rujna 2021. održat ćemo Dan volonterskog rada u našoj udruzi.

Planiramo uređenje okoliša, kao i oslikavanje ulaza u prostorije Udruge.

Pozvali bi stanare zgrade u kojoj Udruga djeluje na druženje i zajedničko čišćenje okoliša, a sve sa ciljem da nam okoliš u kojem  živimo i radimo bude ljepši i da razvijemo dobrosusjedske odnose.