Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, udruga

Braće Radića 7

Antonija Habajec

0995494911

DSC02136.JPG Volimo volontiranje u Socijalnoj samoposluzi
23.05.2018. 10:00
Koprivnica

U Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, 23. svibnja 2018. godine u vremenu od 10 do 14 sati održati će se podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge. Ujedno će se predstaviti i EU projekt kojeg provodimo pod nazivom Volimo volontiranje kojem je jedan od ciljeva povećanje broja kvalitetnih volonterskih programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje te unaprijeđenje doprinosa volontiranja u provođenju reformi za društveni i gospodarski rast i demokratski razvoj. Prilikom podjele će osim volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica biti prisutni i volonteri iz Udruge volontera Podravke Puls te članovi Udruge volontera Koprivničko – križevačke županije Rad na dar.

Hrvatska Podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge
22.05.2019. 10:00
Koprivnica

U Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica 22. svibnja 2019. godine biti će održana podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u sklopu manifestacije 'Hrvatska volontira'. Ovom privlikom Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica predstaviti će i EU projekt kojeg provodimo pod nazivom Volimo volontiranje kojem je jedan od ciljeva povećanje kvalitetnih volonterskih programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje te unaprenjeđenje doprinosa volontiranje u provođenju reformi za društveni i gospodarski rast i demokratski razvoj. 

IMG_4363.jpg Podjela paketa u Socijalnoj samoposluzi
24.09.2020. 10:00
Koprivnica

U Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica već šestu godinu svake srijede potrebiti korisnici s područja grada Koprivnice dobivaju pakete s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama koje doniraju naši sugrađani. Kako bi potaknuli što više mladih volontera da se uključe u volontiranje u našoj udruzi na Danima otvorenih vrata udruga upoznat ćemo mlade, sadašnje i buduće volontere s radom Socijalne samoposluge i GDCK Koprivnica, sudjelovanjem volontera kod prikupljanja i podjeli donacija te značenju tih donacija krajnim korisnicima koji s neizmjernom zahvalnošću primaju te pakete što je na kraju i najveća satisfakcija svakom volonteru koji svoje slobodno vrijeme iskoristi kako bi učinio nekog sretnim.

Hrvatska Podjela paketa i platnenih vrećica korisnicima Socijalne samoposluge
11.05.2022. 11:00
Koprivnica

U Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica 11. svibnja 2022. godine biti će održana podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u sklopu manifestacije 'Hrvatska volontira'.Tom prilikom Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica podijelit će korisnicima i platnene vrećice dio promidžbenog materijala projekta "Volonter penzioner". Kako bi potaknuli što više mladih volontera da se uključe u volontiranje u našoj udruzi upoznat ćemo mlade, sadašnje i buduće volontere s radom Socijalne samoposluge i GDCK Koprivnica, sudjelovanjem volontera kod prikupljanja i podjeli donacija te značenju tih donacija krajnim korisnicima.