Udruga "Kolajna ljubavi"

Udruga "Kolajna ljubavi", udruga

Kneza Branimira 3, Imotski

Ivana Marasović

0976999126

test Uljepšaj mi dan, let's have fun!
26.05.2018. 10:00
Zagreb

U suradnji s domovima s djecom želimo organizirati njihov odlazak u prirodu, Zoo, Jarun, Bundek ili bilo koje drugo mjesto u prirodi. Zajedno bismo dogovorili s voditeljima gdje bi bilo najljepše odvesti djecu i uljepšati im dan uz zajedničke igre, veselo druženje, razgovore. Riječ je o djeci koja su veći dio svog vremena u zatvorenom i želja im je u društvu volontera provesti par sati u prirodi pa odvojimo malo vremena kako bismo njihov dan učinili lijepim i nezaboravljivim!

Colour OBOJI MOJ SVIJET - VOLONTIRAJ!
25.05.2019. 10:00
Zagreb

Povodom akcije "HRVATSKA VOLONTIRA"  https://www.hrvatska.volontira.vcz.hr/  pozivamo SVE naše volontere ( i sadašnje i buduće.. :)..)  da u SUBOTU 25. svibnja  dođu na naše omiljene volonterske lokacije: Domove za djecu na Tuškancu i u Vugrovcu.
 
Tuškanac od 10-12 h
Vugrovec od 14:30 - 16 h
 
S našim dragim klincima izrađivati ćemo šarene plakate na temu volonterstva i aktivizma, održati face-painting radionicu, pjevati ćemo, plesati i družiti se...  
...kako bi zajedno "OBOJILI NJIHOV SVIJET" u najljepše bolje ljubavi i prijateljstva! :)... i odaslali u svemir energiju zajedništva i sreće kroz VOLONTIRANJE!
 
Pridružite nam se!
 
Kolajna ljubavi

1634115016173.jpg FILANTROPIJA I PIKADO U PAKRACU
02.10.2021. 10:00
Lipik

Udruga "Kolajna ljubavi" u suradnji s Udrugom slijepih Pakrac - Lipik, pomaže slijepim i slabovidnim osobama u proslavi i obilježavanju dana grada Lipika. Naši volonteri će asistirati  pri organizaciji tradicionalnog turnira u pikadu, podjeli hrane te imati prilike uljepšati osobama s posebnim potrebama ovaj dan. Po završetku turnira, odlazi se na proslavu i na fišijadu.

Volontirati će se s osobama koje rijetko kad imaju priliku sudjelovati u sportskim aktivnostima i proslavama, pa ćemo ih ovim događanjem razveseliti. Lijepo je pomagati, pa postanite i vi nositelji filantropije u Pakracu!