Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece

Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece, udruga

Antuna Bauera 28 Zagreb

Alida Fištrek

015565144

Dječji DOM ZA DJECU-DOM ZA PTICE (Nazorova)
25.05.2018. 09:00
Zagreb

DOM ZA DJECU-DOM ZA PTICE projekt je u sklopu Ininog programa Zeleni pojas - natječaja za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode, a provedba volonterskih akcija održati će se u dva dječja doma, Zagreb i A.G.Matoš. 

Za vrijeme održavanja manifestacije Hrvatska volontira, u petak 25.05.2018. održati će se volonterska akcija u Dječjem domu Zagreb (Nazorova 49) pri čemu ćemo u suradnji s udrugom BIOM urediti dvorište dječjeg doma te izraditi i postaviti kućice za ptice u dvorištu doma. Ista akcija održati će se tjedan prije u Dječjem domu A.G.Matoš.

U volonterskoj akciji sudjelovati će volonteri iz INA Kluba volontera, no pozivamo i ostale zainteresirane da nam se pridruže.

  

Djecji DOM ZA DJECU-DOM ZA PTICE (A.G.Matoš)
18.05.2018. 09:00
Zagreb

DOM ZA DJECU-DOM ZA PTICE projekt je u sklopu Ininog programa Zeleni pojas - natječaja za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode, a provedba volonterskih akcija održati će se u dva dječja doma, Zagreb i A.G.Matoš. 

petak 18.05.2018. održati će se volonterska akcija u Dječjem domu A.G.Matoš (Selska cesta 132) pri čemu ćemo u suradnji s udrugom BIOM urediti dvorište dječjeg doma te izraditi i postaviti kućice za ptice u dvorištu doma. Ista akcija održati će se tjedan kasnije u Dječjem domu Zagreb (Nazorova).

U volonterskoj akciji sudjelovati će volonteri iz INA Kluba volontera, no pozivamo i ostale zainteresirane da nam se pridruže.