Gimnazija Pula

Gimnazija Pula, obrazovna ustanova

Trierska 8

Lucija Kancijanić

052 212 144

gimnazija Humanitarni Dan škole gimnazije Pula
16.05.2019. 19:00
Pula (Pola)

Dana 16.5. Gimnazija Pula slavi svoj Dan škole. Toga dana u jutarnjim satima tradicionalno se održavaju sportske igre, zanimljivi kvizovi i ostale aktivnosti u kojima sudjeluju svi učenici i njihovi profesori. Ove godine upotpunjujemo popodnevni dio programa humanitarnim koncertom i modnom revijom u unutarnjem dvorištu škole. U suradnji s 8 pulskih dizajnera, 10 učenica naše škole nosit će njihove kreacije na modnoj reviji. Naši bivši i sadašnji učenici počastit će prisutne svojim glazbenim umijećima na glazbenom koncertu.

Volonteri Volonterskog kluba Gimnazije Pula prikupljat će simbolične novčane donacije te će ukupan iznos biti doniran potrebitima prema dogovoru s Udrugom Naš san njihov osmijeh. 

Sponzori ovog događaja su: Zemlja zabave, Odjel za kulturu grada Pule, Pula film festival, Make up Klara Grgorinić, za frizure Strukovna škola Pula i Pizzeria Tivoli. 

test Volonterska akcija „Podrška mladih udrugama za zaštitu životinja“
11.05.2022. 16:30
Pula (Pola)

Volonterski klub Gimnazije Pula, uz podršku Volonterskog centar Istra, te u suradnji sa udrugama za zaštitu životinja „Snoopy“ i „Fido“ te Dječjim domom Ruža Petrović, osmislio je volontersku akciju „Podrška mladih udrugama za zaštitu životinja“ koja će se održati u srijedu, 11. svibnja s početkom u 16:30. Tijekom volonterske akcije, članovi i članice Volonterskog kluba Gimnazije Pula te djeca i mladi iz Dječjeg doma „Ruža Petrović“ provodit će nekoliko volonterskih aktivnosti u obje udruge koje uključuju: čišćenje i uređivanje vanjskog prostora udruga, četkanje i šetanje pasa, oslikavanje i uređivanje zidova i prostora udruge „Snoopy“.